Egtved IF Tennis åbner dørene i Ødsted på Tennissportens dag

Lørdag 4. maj skyder Egtved IF Tennis sæsonen i gang hos Ødsted Tennisklub. Håbet er, at rigtigt mange vil kigge forbi. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Egtved IF Tennis åbner dørene i Ødsted på Tennissportens dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egtved IF tennis føler sig rigtigt godt taget imod på tennisanlægget i Ødsted, og nu åbner klubben årets sæson med Tennissportens Dag og masser af aktiviteter på beddingen.

Ødsted: I sæsonen 2019 er Egtved IF Tennis uden baner, indtil den nye svømmehal i Egtved er færdigbygget, og det nye tennisanlæg herefter bliver etableret. Derfor har klubben i mellemtiden fået husly hos Ødsted tennisklub, og begge parter nyder godt af samspillet.

- Vi har glædet os til at kunne arbejde sammen med klubben i Ødsted, hvor vi i fællesskab kan sørge for en masse aktiviteter på banerne, fortæller bestyrelsesmedlem hos Egtved IF Tennis Dorthe Sommerlund, der samtidig giver udtrykker taknemmelighed for, at tennisspillerne i EGtved har fået lov til at bruge faciliteterne og banerne i Ødsted.

Sæsonen skydes i gang

Tennissæsonen skydes i gang med Tennissportens Dag lørdag 4. maj på Ødsteds tennisbaner fra klokken 10 og to timer frem. Her har man mulighed for at komme og få en snak, prøve tennisspillet og melde sig ind i klubben.

Sidste år oplevede tennisklubben en stor interesse, især fra børnefamilier, og det er netop et af budskaberne bag tennissporten, at tennis er for alle i alle aldre. Hun fremhæver samtidig, at tennis er en ideel sport at starte i, også for seniorer.

- Det er aldrig for sent at starte med at spille tennis, og man kan sagtens gå i gang som nybegynder, også i en alder af 60+, pointerer Dorthe Sommerlund.

Allerede dagen efter, søndag 5. maj disker klubben op med arrangementet "Kom og Spil" - eller "Drop in-tennis" som de også kalder det.

- Det bliver noget, vi arrangerer flere søndage hele sæsonen igennem, og her kan man komme og spille på kryds og tværs med forskellige makkere, og matchene bliver sammensat, så alle får noget ud af det, forklarer Dorthe Sommerlund.

Alsidigt program for sæsonen

- Ligesom sidste år, tilbyder vi igen i år voksenintroduktionsforløb, hvor man for 200 kroner får en ketcher og seks timers holdtræning, siger Dorthe Sommerlund.

Voksenintroduktionsforløbet kommer til at foregå mandag aftener fra 6. maj. Træning for både juniorer og seniorer starter fra 7. maj. Nærmere træningstider og -dage kan findes på tennisklubbens hjemmeside.

Der vil i sæsonen også være mulighed for at deltage i forskellige holdturneringer.

Egtved IF Tennis fortsætter som selvstændig klub, og tilmelding kan ske via klubbens hjemmeside.

Egtved IF Tennis åbner dørene i Ødsted på Tennissportens dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce