Fra brandmand til handyman: 61-årig har startet ny virksomhed

Bøje Frederiksen nyder i fulde drag at være selvstændig og nu kan køre ud i sin rullende værktøjskasse til huse og haver på egnen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Fra brandmand til handyman: 61-årig har startet ny virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøje Frederiksen har åbnet nyt firma. Her tilbyder han at udføre tømrerarbejde, græsslåning, snedkerarbejde og meget mere.

Egtved: "Hvem ringer jeg lige til" er der sikkert mange der tænker, hvis de står og har brug for en, der kan hjælpe med at samle det nye klædeskab, hænge en lampe op, sætte et vindue i eller klippe hækken.

I det hele taget kan der være mange opgaver i forhold til både hus og have, hvor ens egne muligheder, energi eller talenter ikke lige rækker.

Nu er der nu hjælp at hente på denne front.

Den 61-årige Bøje Frederiksen fra Egtved har netop per 15. juni startet virksomheden "Bøjes Hus & Have ApS", hvor han for private og erhverv tilbyder at udføre, tømrer- og snedkerarbejde, græsslåning, hækklipning og hvad der ellers hører ind under rimelige former for opgaver, der hører ind under kategorien.

Brandmand

Oprindeligt er Bøje Frederiksen uddannet tømrer- og snedker, og så har han i 40 år været ansat som brandmand ved Falck - de fleste år som stationsleder.

Som en del af Falcks organisationsændringer, blev stillinger som hans nedlagt og centraliseret, men han er stadig ansat som deltidsbrandmand. At være brandmand er for ham et kald, og at være tømrer og snedker virker til at være en passion, især som selvstændig.

- Jeg holder rigtigt meget af selv at kunne bestemme over min arbejdstid. Og det kan jeg nu, lyder det fra Bøje, der ikke er bange for at springe ud nye udfordringer.

- Det var især min kone, Karen, og min svigerinde der skubbede på og hjalp mig med at springe ud i at åbne firmaet, siger Bøje Frederiksen, og hans kone Karen Frederiksen supplerer;

- Jeg vil gerne have en glad mand, siger hun.

Karen ved, om nogen, hvad der kan gøre Bøje Frederiksen lykkelig. Og det er blandt andet, at kunne være selvstændig og arbejde med noget, han holder af. Og det er lige netop sådan det er blevet.

Godt lokalt samarbejde

- Der er mange dygtige håndværkere her på egnen, og vi kender jo nærmest alle hinanden, siger Bøje Frederiksen og fortsætter:

- Faktisk har jeg allerede fået nogle gode opgaver for nogle af dem.

Ordrebogen hos Bøjes Hus & Have er allerede fyldt med gode aftaler, og det er ambitionen at dette her skal være en fuldtidsbeskæftigelse, hvor han servicerer både private og erhvervsdrivende.

- Der er et virkeligt godt samarbejde håndværkere imellem lokalt, og skulle nogle af mine kunder bede mig om at udføre opgaver, som jeg ikke kan udføre, har jeg altid et netværk eller nogle som jeg kan henvise til, siger Bøje Frederiksen.

Fra brandmand til handyman: 61-årig har startet ny virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce