Halbestyrelse efterlyser gode idéer til uudnyttet lokale i hallen

Det var en festdag i Egtved, da den nye multihal blev indviet i 2016. Pengene til halbyggeriet strakte dog ikke helt, og et større lokale på næsten 350 kvadratmeter fik lov at stå relativt råt tilbage. Det skal der nu laves om på, og halbestyrelsen håber derfor på at få input fra borgere, der har idéer til, hvordan de tomme kvadratmeter kan skabe rammen om nye aktiviteter og tilbud. Arkivfoto: Mads Hansen

Halbestyrelse efterlyser gode idéer til uudnyttet lokale i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Kommune er klar til at bevilge minimum 300.000 kroner til at skabe aktivitet i et stort, uudnyttet lokale i hallen i Egtved. Halbestyrelse ønsker at høre Egtved-borgernes forslag.

Egtved: Der er masser af muligheder for, hvordan man kan bruge det næsten 350 kvadratmeter store lokale i Egtveds multihal, som lige nu ikke er i brug. Rummet fremstår stadig meget råt. Der er trukket kabler til el-installationer, men der er ingen beklædning på væggene, og gulvet er stadig ren beton. Det strakte pengene ikke til, da hallen blev bygget.

Men nu skal der gøres noget ved lokalet, så det kan komme i brug. Det mener halbestyrelsen, som derfor i slutningen af sidste år søgte penge fra en kultur- og fritidspulje i Vejle Kommune.

- Vi har fået svar fra Vejle Kommune, som er klar til at give os 300.000 kroner, måske mere, hvis vi har en god idé til, hvordan vi kan bruge lokalet, siger halbestyrelsesformand Lars Bang.

Ingen idéer er for store eller for små. Det eneste, vi beder om, er, at man fortæller lidt om forslaget, og at man også forsøger at forholde sig til, hvad ens idé vil koste at gennemføre.
Lars Bang, formand for halbestyrelsen

Alle idéer er velkomne

Men hvad skal lokalet så bruges til? Det er et spørgsmål, som halbestyrelsen håber at få Egtved-borgernes forslag og idéer til.

- Vi vil gerne invitere alle til at komme med deres gode idéer. Det kan meget vel være, der er nogle, som har idéer, som vi i halbestyrelsen ikke selv havde tænkt på, siger Lars Bang og fortæller, at der allerede er nogle, der uopfordret har henvendt sig til bestyrelsen, da de har nogle idéer.

Men der må meget gerne komme flere idéer i spil. Derfor har halbestyrelsen valgt, at alle er velkomne til at møde op i hallen mandag 27. maj klokken 19 og kort fortælle om deres idé.

- Intet er for stort eller for småt. Det eneste, vi beder om, er, at man fortæller lidt om forslaget, og at man også forsøger at forholde sig til, hvad ens idé vil koste at gennemføre, forklarer han.

Bestyrelsen beslutter

Halbestyrelsen håber, at der kommer mange spændende forslag i spil.

- Når alle forslag er fremlagt, er det vores opgave som bestyrelse at vælge, hvad vi vil arbejde videre med. Måske er der nogle forslag, der kan kombineres. Måske er der nogle, der skal undersøges nærmere, inden vi ved, om det kan lade sig gøre, forklarer bestyrelsesformanden.

Det er halbestyrelsen, der i sidste ende beslutter, hvilket projekt man ønsker at realisere.

- Vi lægger i vores afgørelse vægt på, at det bliver noget, der passer under hallens vision om at være et samlingssted for alle. Kan man finde en model, så lokalet kan bruges til flere forskellige ting, der passer under den vision, så vil det være noget, vi også lægger vægt på.

Pengene bliver hurtigt brugt

Selvom det måske lyder af meget, når Vejle Kommune har afsat minimum 300.000 kroner, så får de hurtigt ben at gå på, da lokalet først skal beklædes, have nyt gulv og gøres klar til brug.

- Hvor meget, det kommer til at koste bare at gøre lokalet klar, afhænger meget af, om der er nogle, der vil stille deres arbejdskraft til rådighed. Hvis vi ikke skal hyre håndværkere til det hele, vil der være flere penge til materialer, fortæller Lars Bang.

Men finansiering af nye projekter behøver ikke kun komme fra kommunen og frivillig arbejdskraft.

- Når vi ved, hvad vi vil bruge lokalet til, kan det være, at vi har mulighed for at søge forskellige fonde. Det kan måske også være, der er nogle, der har en idé, der kan genere en ny indtægt til hallen. Så kan man måske finansiere noget ved at låne pengene og betale tilbage ved hjælp af de indtægter, siger han.

Halbestyrelsen træffer tidligst en afgørelse på bestyrelsesmøde 20. juni.

Halbestyrelse efterlyser gode idéer til uudnyttet lokale i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce