Indvielse afsluttes med forårsgåtur

Arkitekt Samuel Mydland, som tegnede forskønnelsesforslaget af Tommelisedammen, som vandt Vejle Prisen i 2015, har også tegnet forslaget til scene og scenetelt. Nu venter indvielsen søndag. Foto: Kjeld Segalt

Indvielse afsluttes med forårsgåtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På søndag indvies den nye scene og scenetelt ved Tommelisedammen i Ødsted. Derefter venter en gåtur rundt i området omkring byen.

Ødsted: Det er blevet tid til den officielle indvielse af den nye scene og sceneteltet ved Tommelisedammen i Ødsted. Det sker på søndag 7. april klokken 10.30.

Ødsted-Jerlev Lokalråd står for arrangementet, hvor formanden for udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati (ULN) i Vejle Kommune, Gerda Haastrup Jørngensen (V), vil klippe snoren, så det nye anlæg officielt kan tages i brug.

En arbejdsgruppe i Ødsted havde sammen med lokalrådet længe haft ønsker og planer om at få etableret en scene med overdækning ved Tommelisesammen, så da ULN i 2017 opfordrede lokale foreninger og grupper til at udarbejde og søge penge til forskellige projekter, gik arbejdsgruppen videre med projektet og fik arkitekt Samuel Gydland fra Gjøde og Partnere Arkitekter til at udarbejde et projektforslag. Forslaget blev godkendt og støttet af Vejle Kommune og etableret i efteråret 2018. Udover støtten fra Vejle Kommune er der også indsamlet midler ved forskellige aktiviteter i Ødsted, blandt andet sponsorcykelløb.

Umiddelbart efter indvielsen, cirka klokken 11 starter en forårs-gåtur til Ammitsbøl Bæk. Undervejs på turen langs bækken vil Carsten Maack fortælle om faunaen i det naturbeskyttede område, som bækken gennemløber samt om livet i bækken, der er en vigtig gydeplads for havørreder. Turen er på cirka 4,5 kilometer. Tilbage ved Tommelisedammen bliver der mulighed for at købe varm suppe, øl og vand.

For dette arrangement står en ny aktivitetsgruppe i Ødsted "Det sker ved Tommelisedammen", som i løbet af året vil prøve at arrangere nogle aktiviteter i og omkring bydammen. I øjeblikket arbejdes der på en familiedag 4. maj, samt aktiviteter i forbindelse med sponsorcykelløbet lørdag 22. juni. /vfo

Indvielse afsluttes med forårsgåtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce