Julie og Egtveds DNA

Julie Due Steffensen glæder sig til at komme rundt og møde Egtveds borgere med sit kamera i den kommende tid. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Julie og Egtveds DNA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den kommende tid vil Egtveds borgere kunne møde den 25-årige Julie Due Steffensen. I samarbejde med Egtved Udviklingsråd og borgerne vil hun være med til at brande Egtved og finde helt ind til byens og områdets DNA.

Egtved Udviklingsråd har allieret sig med den sprudlende, kreative, idérige og engagerede fotografstuderende og designer indenfor visuel kommunikation, Julie Due Steffensen. Hun skal nemlig være med til at fortælle Egtved-borgernes historier gennem billeder, film, hjemmeside, nyt logo og meget mere. Hermed får egtvedborgerne en enestående chance for at være med til at vise hvad Egtveds DNA egentlig handler om.

Blå bog
Julie Due Steffensen er 25 år gammel, oprindeligt fra Horsens.Bor lige nu i København, hvor hun studerer fotografisk kommunikation på journalisthøjskolen.

Hun har også en to-årig uddannelse indenfor visuel kommunikation i Aarhus.

På hendes hjemmeside: juliedue.dk kan man se hendes seneste fotoprojekter: "What is your dream?" og "Pølsevogn", ved sidstnævnte er tilknyttet en snarlig stor udstilling på metrohegnet ved Rådhuspladsen.

Hendes passion er mennesker og fotografi.

En længere proces

Der vil være to bærende elementer bag denne branding af Egtved. Det ene handler om byens nye logo med referencer til Egtvedpigen, naturen, de mennesker der bærer byen og den spirende udvikling. Det andet element handler om at visualisere og fortælle historier. Processen og forberedelserne omkring hvordan det hele skal gennemføres, har allerede varet et år. Her har Egtved Udviklingsråd haft mange dialoger med Vejle Kommune, foreninger og de erhvervsdrivende. Det seneste halve år har de kommunikeret med Julie, imens hun fra den anden side af jorden (Australien, red.) gennemførte fjerde semester af sin uddannelse.

Egtved i billeder

- Jeg brænder bare så meget for at fortælle menneskers historier via fotografiet. Det er enormt spændende at læse hvem man står overfor på den måde, forklarer Julie Due Steffensen, der glæder sig meget til snart at skulle portrættere Egtved. I den kommende tid, helt specifikt 16.-18. august samt 27. august vil man kunne møde Julie Due Steffensen i byens gader, hos virksomheder, i butikkerne, hos foreninger, på skolen, i børnehaver og mange flere steder. Her vil hun stille korte spørgsmål om det at bo i Egtved og samtidigt tage fotografier.

- Det er meget vigtigt at fortælle, at det er billederne, der skal fortælle historierne. Der bliver faktisk kun tilknyttet ganske korte sætninger, lyder det fra Julie Due Steffensen. Hun pointerer, at styrken bliver i udtrykket af det visuelle.

En hjemmeside og mere til

Hele det fotografiske projekt vil komme til at munde ud i en ny hjemmeside for Egtved, som sandsynligvis vil blive hostet i samarbejde med Vejle Kommune.

- Hjemmesiden vil blive fyldt med billeder, plus et antal kortfilm, og det informative vil komme til at ligge i de links, som man kan tilgå derpå, siger Helle Wiese, der er næstformand i Egtved Udviklingsråd og med i arbejdsgruppen omkring branding af Egtved. Hun fortæller også, at hjemmesiden vil blive inddelt i de tre hovedkategorier; Borger, Tilflytter og Turist. Den kommende hjemmeside vil sammen med resten af projektet blive offentliggjort ved et borgermøde den 7. november i Egtved. Dele af projektet er støttet af en udviklingspulje i Vejle Kommune, Udvalget for Landdistrikter og Nærdemokrati, for at styrke samarbejdet omkring et planlagt oplevelsescenter ved Egtvedpigens Grav og udnytte Egtvedpigen som et brand.

Julie og Egtveds DNA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce