Krise i badmintonklub: Hele bestyrelsen er gået af

Badmintonklubben i Bredsten har de seneste år har fremgang og markeret sig fint ved diverse turnering og stævner. Men skal den gode udvikling fortsætte, er der brug for nye kræfter til bestyrelsen. Arkivfoto

Krise i badmintonklub: Hele bestyrelsen er gået af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonklubben under Bredsten IF mangler nye kræfter til bestyrelsen, men ingen meldte sig på generalforsamlingen. Den afgående bestyrelse håber inderligt, at nogle melder sig ved den ektraordinære generalforsamling 28. marts.

Bredsten: Der er cirka 150 medlemmer i badmintonklubben under Bredsten IF, som nyder at svinge ketsjeren i hallen i Bredsten. Til at koordinere stort og småt og varetage klubbens interesser sidder en bestyrelse på fem mand. Eller det gjorde der.

På generalforsamlingen for godt en uge siden trådte den nuværende bestyrelse af.

- Vi har siddet i bestyrelsen i mange år og synes, det er tid til friske øjne og input. Men ingen ville overtage, lyder det fra Jan Tranholm, der har været medlem af bestyrelsen i 15 år, den seneste lange årrække som formand.

Hør nærmere
Overvejer man, om det måske kunne være noget at træde ind i badmintonklubbens bestyrelse, så er man velkommen til at kontakte Jan Tranholm for at høre nærmere og få svar på diverse spørgsmål.Han kan træffes på telefon 20 15 78 41 eller mail jan.tranholm@gmail.com

Håber forældre vil melde sig

Det ærgrer Jan Tranholm og den øvrige bestyrelse, da badmintonafdelingen ellers har haft god succes de seneste to år. Især blandt ungdomsspillerne, som der er godt 50 af, har klaret sig flot ved forskellige stævner og turneringer.

- Vi håber meget, at der måske er nogle forældre, som vil bakke op om klubben og det arbejde, der er gjort, ved at melde sig til bestyrelsen, siger han.

Alternativet kan blive at være nødsaget til at dele badmintonafdelingens funktioner op på mindre grupper men undvære den samlende funktion med det store overblik, som en bestyrelse udgør. Men det vil ikke være optimalt, mener den afgående formand.

Kasserer fortsætter gerne

Derfor indkalder bestyrelsen nu til ekstraordinær generalforsamling i håb om, at nogle vil melde sig på banen der.

- Hvis der kommer nogle, som gerne vil træde ind i bestyrelsen, har vores kasserer meddelt, at hun gerne vil fortsætte, hvis der er brug for det, fortæller Jan Tranholm.

Han og de øvrige afgående bestyrelsesmedlemmer vil samtidig gerne tilbyde sin hjælp i starten, så en ny bestyrelse kan komme godt i gang.

Lysten er vigtigst

Det kræver ikke nogle særlige forudsætninger at være med i bestyrelsen. Lidt basiskendskab til badminton er en fordel, men ikke et krav.

- Har man bestyrelseserfaring, gør det bestemt ikke noget, men det er heller ikke noget krav. Det vigtigste er, at man har lyst til at være med til at udvikle klubben og måske være med til at sætte nogle nye idéer i spil, forklarer Jan Tranholm.

Hvor tit en ny bestyrelse mødes, bestemmer den selv.

- De sidste par år har vi mødes fire til fem gange om året. I en overgang mødtes vi en gang om måneden og holdt helt korte møder. Det aftaler en ny bestyrelse selv.

Den ekstraordinære generalforsamling finder sted torsdag 28. marts klokken 19 i Bredsten Hallens cafeteria.

Krise i badmintonklub: Hele bestyrelsen er gået af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce