Murerfirma fejrer 10 år med fremgang og godt håndværk

Keld Andreasen (til venstre) og Kenneth Andreasen glæder sig til lørdagens fest, hvor deres virksomhed fejrer 10 år med konstant fremgang. PR-foto

Murerfirma fejrer 10 år med fremgang og godt håndværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggefirmaet MK ApS i Ll. Lihme har flere ting at fejre med en stor fest for samarbejdspartnere og leverandører lørdag.

Ll. Lihme: Der er flere gode grund til at holde en ordentlig fest hos Byggefirmaet MK ApS, der holder til i Ll. Lihme. Ikke mindst kan virksomheden fejre sit 10 års jubilæum.

23. april var det nemlig præcis 10 år siden, murerfirmaet blev til. Keld Andreasen, der netop var blevet udlært som murer, blev spurgt, om han og hans søn Morten Andreasen, der også er murer, ville bygge hus for en nabos datter og svigersøn. Sønnen var kort forinden blevet arbejdsløs som følge af finanskrisen, så de to så det som en god anledning til at få starte noget nyt sammen.

- Vi fik lavet en rigtig god aftale med min daværende mester om, at vi kunne overtage hans aftale med Give Huset og samtidig købe en af hans skurvogne og hans biler. At få aftalen med Give Huset på plads gav os et super fundament at starte ud med, fortæller Keld Andreasen.

Far og søn startede virksomheden sammen med fælles ejerskab, men Morten Andreasen valgte efter et års tid at sælge sin andel af virksomheden til sin far og i stedet blive ansat i virksomheden.

- Han fandt ret hurtigt ud af, at han ikke trivedes med så meget arbejde, der følger med at være selvstændig. Han ville hellere være ansat som murersvend, forklarer Keld Andreasen.

Morten Andreasen er stadig ansat i virksomheden og kan dermed, ligesom virksomheden, fejre ti års jubilæum i år.

Vi har haft ti gode år med fremgang. Dét synes vi bestemt er værd at fejre.
Keld Andreasen, Byggefirmaet MK ApS
Da virksomheden startede, talte den kun to medarbejdere, i dag tæller den ni. Faktisk kunne de sagtens være flere i virksomheden, hvis det var til at finde kvalificerede medarbejdere. PR-foto
Da virksomheden startede, talte den kun to medarbejdere, i dag tæller den ni. Faktisk kunne de sagtens være flere i virksomheden, hvis det var til at finde kvalificerede medarbejdere. PR-foto

Ti år med fremgang

I de ti år, Byggefirmaet MK ApS har eksisteret, er det kun gået en vej. Fremad. I dag tæller virksomheden ni mand og har en ordrebog fuld af spændende opgaver. Ikke mindst takket være aftalen med Give Huset, som generer cirka 75 procent af byggefirmaets ordrer. Firmaets vækst har også betydet, at virksomheden to år i streg, i 2017 og 2018, er blevet kåret som en Børsen Gazelle-virksomhed. Det er en pris, der gives til virksomheder, som samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire foregående regnskabsår.

- Vi har formået at holde fast i en positiv udvikling i omsætning, samtidig med at vi er gode til at holde vores udgifter nede ved blandt andet at udnytte vores tid godt og sørge for at udnytte alle vores materialer fuldt ud. Det betyder også, at vi har en robust virksomhed, som ikke er så sårbar, hvis markedet på et tidspunkt vender og får byggeriet til at stå stille igen, siger Keld Andreasen, som sidste år fik en ny partner, idet hans anden søn Kenneth Andreasen købte 25 procent af virksomheden.

Det skal også fejres lørdag.

En fest de aldrig glemmer

Så der er altså mange gode grunde til at holde en god fest. Og det bliver en ordentlig én af slagsen. I alt kommer 174 til festen, som bliver holdt i et stort opvarmet telt ved siden af virksomhedens lokaler i Ll. Lihme. Her er samarbejdspartnere, leverandører og venner af virksomheden inviteret til middag med alt, hvad der dertil hører - og fire timers livemusik med et stort danseorkester.

- Vi er en flok livsnydere, så skal vi holde en fest, skal det også være ordentligt. Vi har haft ti år med godt håndværk og god succes - det skal fejres med en fest, vi aldrig glemmer, lyder det fra Keld og Kenneth Andreasen.

Murerfirma fejrer 10 år med fremgang og godt håndværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce