Nu kan byggeriet af den nye svømmehal snart gå i gang

Sådan forestiller arkitekterne, at den nye svømmehal skal se ud. Den kommer til at ligge med front ud mod parkeringspladsen med store glaspartier, så man kan få et fint kig ind i svømmehallen. Visualisering: GPP Arkitekter A/S

Nu kan byggeriet af den nye svømmehal snart gå i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver Herning-virksomheden C.C. Contractor, som kommer til at bygge Egtveds nye svømmehal. Første spadestik forventes at blive taget engang i juni måned.

Egtved: Nu er det besluttet, hvem der skal stå for at bygge den nye svømmehal i Egtved, som skal stå klar i 2019. To entreprenører havde budt ind på den samlede entreprise; Herning-virksomheden C.C. Contractor og den lokale entreprenørvirksomhed Anton Knudsen A/S, som blandt andet har bygget den nye hal i Egtved.

19. marts blev de to projektforslag fremlagt for en styregruppe af lokale repræsentanter og repræsentanter fra Vejle Kommune, og her var der hurtigt enighed om at pege på den løsning, som C.C. Contractor havde budt ind med, som den bedste.

- Blandt andet er vi meget glade for C.C. Contractors løsningsforslag, hvor svømmehallen holdes i ét plan, og hvor den bygges med front ud mod parkeringspladsen, så man kan se den. Samtidig bliver der indgang til svømmehallen via hallens indgang, så man får en naturlig samling ved indgangen og caféområdet, fortæller John Hansen, direktør for kultur- og fritidsforvaltningen.

De to modeller
Vejle Kommune havde sendt to modeller for svømmehalsbyggeriet i udbud.

Styregruppen med lokale repræsentanter pegede enstemmigt på det ene forslag, som kultur- og idrætsforvaltningen i Vejle Kommune også valgte at sende videre til godkendelse i kultur- og idrætsudvalget.

Efter godkendelse i kultur- og idrætsudvalget venter en endelig vedtagelse i byrådet, så byggeriet kan sættes i gang.

Så er det bare at komme i gang

På kultur- og idrætsudvalgets møde tirsdag formiddag blev projektforslaget gennemgået og godkendt. Her er der ifølge udvalgsformand Dan Arnløv Jørgensen (K) lagt vægt på, at det nu vedtagne forslag er det af de to, som den lokale styregruppe sammen med forvaltningen har peget på.

- Det er de lokale brugere, som skal bruge hallen, og det er derfor meget vigtigt for os generelt i Vejle Kommune, at de lokale bliver hørt, siger han.

Personligt synes han, tegningerne af den nye svømmehal ser meget spændende ud og glæder sig til, at den bliver en realitet.

- Nu skal den lige omkring byrådet til den sidste, endelige godkendelse, og så er det ellers bare at komme i gang med byggeriet, så svømmehallen kan stå klar så hurtigt som muligt, lyder det fra Dan Arnløv Jørgensen.

Efter planen skal første spadestik tages i løbet af juni måned, og så vil det næste knap halvandet år gå med at bygge den nye svømmehal, så den er klar til indvielse i efteråret 2019.

Nu kan byggeriet af den nye svømmehal snart gå i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce