Så er fest- og kulturugens plakat afsløret for 2018

Med taler og festlige sange af Nostalgikoret blev årets Fest- og Kulturugeplakat afsløret 6. februar på Egetoft. Kunstneren bag illustrationen er Solveig Nielsen fra Egtved. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Så er fest- og kulturugens plakat afsløret for 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag 6. februar blev plakaten for Fest- og Kulturugen Egtved offentliggjort på Egetoft, akkompagneret af taler, festlige sange fra Nostalgikoret plus kaffe og kage.

Egtved: I salen på Egetoft kunne man tirsdag 6. februar fejre, at årets plakat, der skal promovere Fest- og Kulturugen Egtved i 2018 nu er klar. Hvert år bliver skiftende lokale kunstneriske sjæle spurgt om de vil skabe illustrationen til plakaten, og i år var det Solveig Nielsen fra egtved der takkede ja til opgaven.

- Jeg er meget beæret over at blive bedt om at skulle male til plakaten. Det er godt nok noget helt nyt for mig at skulle lave noget på bestilling. Normalt plejer jeg at male med en flydende pensel, hvor noget kommer frem i processen, og til denne her opgave har jeg skullet arbejde mere konkret, men det har været en spændende udfordring, lød det fra Solveig Nielsen, da hun ved afsløringen fortalte om tilblivelsen af hendes værk.

I år var det Solveig Nielsen fra Egtved, der stod bag illustrationen til årets plakat ud fra temaet
I år var det Solveig Nielsen fra Egtved, der stod bag illustrationen til årets plakat ud fra temaet "Sammen...". Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Sammen...

Temaet for Fest- og Kulturugen Egtved 2018 hedder "Sammen..." og det var med tanker omkring hvad temaet indebærer, at Solveig Nielsen lod sig inspirere til at male hænder der mødes på kryds og tværs. Tanker som; sammen er vi stærkere, sammen kan vi mere, sammen er vi bedst og at man er sammen om at støtte op omkring hinanden, lokale tiltag, kulturelle arrangementer, butikkerne, skolerne og i det hele taget, at man er fælles omkring at gøre ting sammen, var noget af det som Solveig havde i tankerne da hendes værk blev født.

Ingen hjemmeside i år

Fest- og Kulturugen Egtved 2018 foregår fra 16.-25. marts og for syvende år i træk starter det hele med stegt flæsk og teater i Egtved Forsamlingshus, hvor Teaterforeningen vil opføre deres nyeste stykke. Men noget er en smule anderledes i år, for Hanne Younes fra Fest- og Kulturugeudvalget fortalte denne aften på Egetoft, at der i år ikke vil være en hjemmeside for Fest- og Kulturugen, men at der i stedet vil blive oprettet en Facebookside, som løbende vil blive opdateret.

Herlige sangerinder og sødt dertil

Nu er årets Fest- og Kulturugeplakat offentliggjort, temaet bliver om dét at være sammen, foråret er på vej, snart hopper vi ind i marts og så er det ved at være tæt på, at den festlige og kulturelle uge, som i øvrigt varer 10 dage, sætter i gang for 21. gang.

Men først skulle denne tirsdag aften på Egetoft da lige afsluttes, hvilket blev gjort på festlig vis med de herlige og humoristiske sangerinder i Nostalgikoret efterfulgt af kaffe og kage.

Så er fest- og kulturugens plakat afsløret for 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce