Sengegården får større synlighed efter flytning

Lars Enevoldsen (th.) og Tom Johansen åbnede Sengegården i en ombygget lade på Tom Johansens ejendom på Bøgvadvej i Frederikshåb. De glæder sig over, at de sidste år fandt en mulighed for at flytte butikken til Egtved, hvor den har fået en større synlighed. Arkivfoto: Mads Hansen

Sengegården får større synlighed efter flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kunder har fundet vej til Sengegården, efter butikken flyttede fra Frederikshåb til lokaler centralt i Egtved. Det har også haft stor betydning for salget af senge.

Egtved: I foråret 2018 valgte Lars Enevoldsen og Tom Johansen at flytte deres butik Sengegården fra sidstnævntes ejendom i Frederikshåb, hvor butikken har ligget siden åbningen i 2015, til lokaler midt på Aftensang i Egtved. Selvom det har betydet en større husleje, er makkerparret glade for beslutningen.

- Vi har fået en markant større synlighed med placeringen her. Vi kan helt klart mærke, at der bliver snakket meget mere om vores butik, og det betyder, at vi har fået væsentlig flere kunder, forklarer Lars Enevoldsen.

Flere kunder har også betydet en fremgang i omsætning i butikken, der udelukkende satser på danske og tyske kvalitetssenge.

- Sidste år mere end fordoblede vi salget i forhold til året før, fortæller han.

Lars Enevoldsen glæder sig især over, at en del kunder fortæller, at de kender andre, som er meget glade for se senge, de har købt i butikken.

- Vi kan mærke, at rygterne om, at vi har gode senge til konkurrencedygtige priser, er begyndt at florere. Det var præcis det, vi fra starten håbede på ville ske.

Vi har fået en markant større synlighed med placeringen her. Vi kan helt klart mærke, at der bliver snakket meget mere om vores butik, og det betyder, at vi har fået væsentlig flere kunder.
Lars Enevoldsen, indehaver

Kunder skal booke tid

Butikken har stadig kun åbent lørdage klokken 10-13 og ellers efter aftale.

- Vi er meget fleksible, så man kan booke tid til der, hvor det passer for en at tage ud og se på senge. Hvis det eksempelvis er bedst en tirsdag klokken 16, når man har fået fri fra arbejde, så booker man bare tid der, siger han.

Når kunden booker en tid, er der ikke andre kunder på samme tid.

- Så er der fred og ro til at gå rundt og kigge og til, at vi kan give en god vejledning, så man finder den helt rigtige seng, lyder det fra Lars Enevoldsen, som har cirka 25 års erfaring i branchen.

Mere opsøgende salg

Selvom der er en god fremgang i antallet af kunder i butikken, vil makkerparret i år gøre mere ud af at tage på forskellige bolig- og livsstilsmesser for at udbrede kendskabet endnu mere.

- Vi vil forsøge at gøre mere ud af det opsøgende salg på den måde også. Det tager en del tid, og det koster også nogle penge at deltage, men vi tror og håber på, at det vil være en god investering, siger han.

Sengegården får større synlighed efter flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce