Utilfredshed får Holger Gorm til at melde sig ud af Nye Borgerlige

Holger Gorm Petersen har netop meldt sig ud af Nye Borgerlige på grund af utilfredshed med måden, partiet drives på. Efter cirka 45 år i politik står han nu uden et politisk parti. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Utilfredshed får Holger Gorm til at melde sig ud af Nye Borgerlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holger Gorm Petersen kan ikke længere se sig selv hos Nye Borgerlige og har meldt sig ud. Han står dermed uden parti efter næsten 45 år som politisk aktiv.

Randbøldal: Igennem mere end fire årtier har Holger Gorm Petersen været politisk aktiv. Nu er det slut. Den tidligere byrådspolitiker fra Randbøldal har netop meldt sig ud af Nye Borgerlige og er nu partiløs.

- Det er en følge af den utilfredshed, jeg har over den måde, der blev valgt spidskandidater til partiet. Det var også derfor, jeg sidste år trak mig fra hovedbestyrelsen. Siden er min utilfredshed kun vokset, siger politikeren.

Det er ikke partiprogrammet, der er problemet. Det er han stadig enig i. Utilfredsheden bunder i den måde, partiet drives på.

- Jeg mener, det er vigtigt, at man som parti sørger for at organisere sig ordentligt, hvis man skal klare sig godt. Men det er blevet totalt nedprioriteret, og det betyder, at der konstant skal slukkes ildebrande, fortæller han.

Jeg mener, det er vigtigt, at man som parti sørger for at organisere sig ordentligt, hvis man skal klare sig godt. Men det er blevet totalt nedprioriteret, og det betyder, at der konstant skal slukkes ildebrande.
Holger Gorm Petersen

Ingen lyttede

Siden han i efteråret sidste år meldte sig ud af Nye Borgerliges hovedbestyrelse, har han forsøgt at påvirke partiet til at organisere sig på en anden måde, men det har været forgæves.

- Ingen lyttede til den erfaring, jeg trods alt synes, jeg kunne bidrage med efter så mange år inden for politik. Blandt andet var jeg i sin tid med til at stifte Dansk Folkeparti og har en del erfaringer med derfra, som jeg kunne bruge hos Nye Borgerlige. Nu vil jeg ikke mere. Derfor har jeg nu valgt at melde mig ud og sige slut prut finale til politik efter cirka 45 år, forklarer han.

Uvant dilemma

Den beslutning giver nu et nyt dilemma, Holger Gorm Petersen ikke har stået i i mange år.

- Jeg skal nu til at overveje, hvad jeg skal stemme til næste valg. Det er godt nok længe siden, jeg har prøvet det. Hvis jeg stemmer på Nye Borgerlige, risikerer jeg at stemme på nogle af dem i partiet, jeg ikke ønsker at støtte. Men hvem skal jeg ellers stemme på? Det må jeg til at finde ud af, siger han.

- Jeg kom for nylig til for sjov at sige, at jeg blev nødt til at genoplive Vejle Folkeparti for at finde nogen, jeg er rigtig enig med. Men det kommer ikke til at ske, siger han med henvisning til det parti, han selv stiftede, inden han valgte at melde sig ind i Nye Borgerlige.

Utilfredshed får Holger Gorm til at melde sig ud af Nye Borgerlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce