Åbent hus på stor svineproducent er aflyst

Der bliver alligevel ikke åbent hus på "Den sorte Diamant" fredag. Uenighed om ubetalte regninger fik i sidste uge Gråkjær Landbrug til at trække sine medarbejdere hjem fra byggeriet af den godt 2200 kvadratmeter store stald hjem. Foto: Jim Hoff

Åbent hus på stor svineproducent er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Den sorte Diamant" skulle vises frem på fredag. Men Gråkjær, der står for byggeriet, har forladt projektet i Riis.

Riis: Det bliver alligevel ikke nogen festdag på ejendommen "Gråbjerggård" i Riis på fredag.

Her skulle der ellers være åbent hus på et stort og flot byggeri, som AC-Farming står for. AC-Farming har flere store produktionsejendomme inden for svineproduktion, blandt andet Grøndal på Hestlundvej vest for Give. I alt er der 7.700 årssøer på de fire ejendommen foruden dyreholdet på "Gråbjerggård".

Men der bliver ikke noget fest og rejsegilde på det storslåede byggeri i Riis, hvor ikke mindst staldens væghøjde på næsten syv meter imponerer. Byggeriet bliver ikke gjort færdig lige med det første, for Gråkjær Landbrug, der skulle udføre byggeriet, trak torsdag i sidste uge sine medarbejdere væk fra byggepladsen.

- Den korte melding er, at vi mangler betaling fra AC Farming, fortæller Martin Rindom, direktør for landbrugsdivisionen hos entreprenørfirmaet Gråkjær, til Maskinbladet onsdag.

Fra AC Farming kommer der en anden forklaring. Den lyder kort og godt, at der er uenighed om prisen.

- Derfor har AC Farming ikke betalt de seneste regninger til Gråkjær, oplyser adm. direktør Jan Rodenberg, AC Farming A/S til Maskinbladet

Den forklaring undrer landbrugsdirektør Martin Rindom fra Gråkjær sig over:

- Det er helt nyt for mig, at vi ikke er enige om prisen. Der ligger aftaler på alt det, vi har bygget, og vi har bygget fuldt ud, hvad vi har aftalt, og vi kunne have været 100 procent færdige med det hele til åbent hus på fredag, siger Martin Rindom.

Han tilføjer, at Gråkjær har været i dialog med både ejerne og direktionen hos AC Farming i de seneste uger, og der har det været evnen til at betale regningerne, der er blevet talt om.

Hos AC Farming vil Jan Rodenberg ikke kommentere yderligere på sagen: Men han siger, at AC Farming vil komme med en pressemeddelelse torsdag.

Åbent hus på stor svineproducent er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce