Afløser til lukket delikatessebutik er klar: Lejekontrakt er skrevet under

Nederst på billedet ses hjørnebygningen mellem Mølvangvej fra venstre og Gormsgade, hvor en ny lejer er klar til at drive en ny forretning, efter at Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie er lukket. Foto: Søren Gylling

Afløser til lukket delikatessebutik er klar: Lejekontrakt er skrevet under

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døren til butikken i Gormsgade 13 kommer ikke til at være låst længe. En ny lejer af lokalerne er nemlig klar til at overtage med et nyt koncept fra 1. februar.

Jelling: Efter 15 måneder i byen valgte Michael Skovsgaard på årets første dag at lukke sin butik i Gormsgade, Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie. I stedet vil han fremover sælge mad ud af huset fra hjemmet i Mølvang.

Men butikslokalerne på hjørneejendommen i Gormsgade 13 kommer ikke til at stå tomme, når Michael Skovsgaard forlader adressen i udgangen i januar.

For mens han pakker sine ting ned, står en ny lejer klar til overtage lokalerne allerede i næste måned. Det fortæller ejeren af bygningen, Verner Pedersen.

- Jeg kan bekræfte, at der er underskrevet en lejekontrakt med en ny lejer fra 1. februar, siger Verner Pedersen til Vejle Amts Folkeblad.

Hvad der fremover skal ske i butikslokalerne, vil han lade den kommende lejer om at fortælle. Samtidig må det forventes, at vedkommende skal bruge noget tid på at klargøre butikken, inden den kan åbne med nyt navn og nyt sortiment.

Butikker i Gormsgade 13
  • Februar 2019: Indtil videre ukendt butik
  • 2017-2018: Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie
  • 2016-2017: Cafe D'sign & Coffee
  • 2012-2015: Uhrhøj Bageri
  • 1998-2012: Candy Corner
  • 1918-1998: Jelling Boghandel

15 måneder er ikke nok

Dermed bliver det fjerde gang siden 2012, at der bliver sat en ny underskrift på lejekontrakt for lokalerne i Gormsgade 13. Heraf har de seneste to lejere kun drevet forretning på adressen i henholdsvis 15 og 14 måneder.

Det er sket på trods af, at ejendommen blot ligger 100 meter fra Kongernes Jelling og knap 15 meter fra Gorms Høj.

- Adressen har en perfekt placering med en vis synlighed, og der er masser af turister. Men jeg tror, at man skal drive forretning længere tid end 15 måneder, før den giver et ordentligt overskud. Det kræver nogle penge i ryggen, for jeg tror, det sagtens kan tage tre-fire år, før man er etableret, siger Verner Pedersen.

Politikere har svigtet

Han savner dog også, at Vejle Kommune snart gør noget ved etape to for monumentområdet, hvilket blandt andet indebærer, at belægningen skal være ens i Gormsgade, Vestergade og Mølvangvej inden for palisaden. Noget, som han også efterlyste tilbage i 2016.

- Den gamle Jelling midtby er blevet svigtet af politikerne. Dengang kommunen lukkede den gamle hovedgade, blev vi lovet en flot promenade fra Jelling Kro til Gorms Torv. Men der er intet sket. Det kan undre mig, at man vælger at renovere Stationsvej, når turisterne primært er ved kirken, højene og Gorms Torv. Det er det område, man skal satse på, hvis man vil holde på de turister, man har, siger han.

Verner Pedersen ejer også Gormsgade 15 og Gormsgade 17.

Afløser til lukket delikatessebutik er klar: Lejekontrakt er skrevet under

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce