Blomsterpigen Vibeke åbnede sin butik

Vibeke Aamann Pold har netop åbnet egen butik på privatadressen Kejlstrupvej 10 nordøst for Ejstrupholm. Navnet er ?Flowers by Aamann?. Foto: Mikael Lund

Blomsterpigen Vibeke åbnede sin butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny blomsterbutik åbnet i nærheden af Ejstrupholm.

Ejstrupholm: Grønt er som bekendt godt for øjet, og grønne fingre er godt for blomster og planter. Lige præcis grønne fingre er Vibeke Aamann Pold udstyret med 10 af, og efter en længere årrække som ansat i forskellige blomsterforretninger, har hun nu som planlagt startet egen butik på hjemadressen på Kejlstrupvej nordøst for Ejstrupholm.

Allerede i 2018 etablerede hun sin virksomhed "Flowers by Aamann, og nu er butikken åbnet.

"Flowers by Aamann" forkynder skiltet i indkørslen. Bag butikken, en gennemrenoveret staldbygning, slentrer et par stykker fedekvæg sindigt rundt og forsøger at holde varmen, og længere ude i baggrunden kan man ane hovedvejen mellem Hampen og Give.

Indenfor i varmen har Vibeke Pold med mellemnavnet Aamann, der har lagt navn til forretningen, indrettet sig med borde og reoler, som allerede er fyldt godt op med blomsterdekorationer i mange forskellige størrelser og prisklasser.

- Det er mit frirum - jeg går herover og udfolder mig, siger hun.

Familieprojekt

Vibeke Pold er udlært i blomsterforretningen i Tørring i 2005 og nåede også at arbejde nogle år i BlomsterAtelie i Brande, inden hun for lidt over 10 år siden blev ansat i HaveOasen i Lind.

Sidste sommer tog hun imidlertid springet og blev ansat som frilandsgartner hos Arnborg Haveservice, hvor arbejdstiderne går bedre op med familielivet - udover ægtemanden Kenneth tæller parrets tre børn på 2, 4 og 6 år. De to ældste, begge drenge, er så småt kommet "i lære" som medhjælpere, mens den yngste, en datter, indtil videre er bedst til at bidrage med spilopper.

Også husbonden er blevet involveret, og selvom hans begejstring for blomster ikke når helt samme højder som Vibekes, er han så småt ved at komme efter det, griner den nybagte butiksejer. Det giver sig blandt andet udslag i, at der hjembringes forskellige materialer fra naturen, som i Vibekes grønne fingre bliver tryllet om til kreative kreationer, og i det hele taget er hun glad for såvel naturens egne materialer som dens farver.

Gammel drøm

Allerede i august arrangerede hun de første kurser, og i løbet af efterårsmånederne fik hun givet lidt mere end 100 kursister inspiration og fif til at lave først efterårs- og siden juledekorationer.

- Det har været min drøm længe at arbejde med undervisning og salg, forklarer hun. Kombinationen med jobbet hos Arnborg Haveservice tror hun på kommer til at fungere rigtig godt.

Fremover er det planen at holde åbent hver fredag, og premieren forrige fredag blev ganske vellykket med pænt besøg.

- Dem, der har fundet mig, vil godt køre herud, konstaterer Vibeke Pold, der har tænkt sig at udvide sortimentet med færdiglavede buketter.

Blomsterpigen Vibeke åbnede sin butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce