Borgmester frygter, at elev-hyldest griber om sig

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) inviterede og holdt tale for 44 lokale virksomheds-ejere, som forleden blev hyldet på rådhuset. Han har dog takket nej til at deltage i en hyldest af lokale lærlinge. Foto: Vejle Kommune

Borgmester frygter, at elev-hyldest griber om sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det vil sætte en præcedens, som det kan blive meget svært at leve op til, siger borgmester Jens Ejner Christensen (V) om hans beslutning om ikke at deltage i hyldesten af lærlinge og elever på erhvervsuddannelserne.

Vejle: Borgmester Jens Ejner Christensen (V) understreger, at han synes, arbejdsmarkedsudvalgets ide om at fejre lokale lærlinge og elever er god - selvom han ikke selv vil deltage i sin egenskab af borgmester.

- Det er bestemt et rigtig godt initiativ, og jeg synes, det er godt, at arbejdsmarkedsudvalget vil fejre de unge mennesker. Når jeg har sagt nej til at deltage, skyldes det en bekymring for den præcedens, det kan sætte: Skal vi så også hylde den bedste folkeskole-elev, bedste handelsskole-elev, bedste gymnasie-elev? Hvis jeg som borgmester deltager i den ene fejring, vil der være en forventning om, at jeg også deltager i de andre, og det bliver svært, siger Jens Ejner Christensen.

Han mener ikke, at hans manglende deltagelse i arrangementet kan sammenlignes med hans deltagelse i åbningen af Grillen Burgerbar tidligere på året.

- Det er jo ikke noget, jeg rydder kalenderen for. Hvis vi får en henvendelse, og jeg har plads i kalenderen, så deltager jeg. Har jeg ikke plads i kalenderen, så deltager jeg ikke. Jeg har jo også klippet snore til to Netto-forretninger. Det sagde jeg ja til, fordi de foregik klokken 7, hvor jeg jo normalt ikke har noget i kalenderen, siger Jens Ejner Christensen.

Borgmester frygter, at elev-hyldest griber om sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce