Dagrofa: - Vi leder efter ny købmand til Søndermarken

Dagrofa tror stadig på forretningen på Søndermarken. Koncernen leder lige nu efter en ny købmand til butikken, der lukkede den 23. marts. Arkivfoto: Torben Juhler

Dagrofa: - Vi leder efter ny købmand til Søndermarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagrofa, der ejer Spar-kæden, kigger sin interne emnebank igennem for at finde ny købmand til Allé Købmanden på Pedersholm Allé.

Vejle: Små tre uger efter at Allé Købmanden på Pedersholm Allé lukkede på grund af en konkursbegæring mod købmand Finn Kragh Hansen, er der endnu ikke fundet en købmand til at tage over.

Det oplyser Dagrofa, der har Spar-kæden i sin koncern.

- Vi leder stadig efter den helt rigtige købmand til butikken på Søndermarken. Hvornår vi har en købmand til butikken, er umuligt at sige, da det er en rekrutteringsproces, som ikke kan tidsbestemmes, siger Maria Noel, kommunikationsmedarbejder ved Dagrofa.

Hun tilføjer, at Dagrofa ikke har stillingen slået op. I stedet leder man efter en ny købmand i koncernens interne emnebank.

Advokat Bjarne Lindrum Petersen, Vejle, der er kurator i konkursboet, ønsker ikke at oplyse, hvem der indgav konkursbegæringen, der lukkede Allé Købmanden.

Han oplyser, at der endnu ikke er fuldt overblik over antallet af kreditorer.

- Men vi glæder os over, at det lykkedes at gennemføre et godt ophørsudsalg, hvor vi fik solgt hele varelageret. Det hjalp til at skaffe penge til kreditorerne, siger Bjarne Lindrum Petersen.

Han vurderer, at der går et "par uger" endnu, før der er overblik over, om kreditorerne får dækket deres krav.

Det kom som et chok for de lokale på Søndermarken, da Allé Købmanden fredag den 23. marts på en seddel på døren bekendtgjorde, at købmandsforretningen var konkurs.

Meldingen kom efter, at der var indgivet konkursbegæring onsdag den 21. marts.

Ejer Finn Kragh drev sammen med sin hustru Conny forretningen på Søndermarken i omkring 34 år.

Dagrofa: - Vi leder efter ny købmand til Søndermarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce