Det går fortsat godt for KMC, der næste år skal have ny direktør

CEO hos KMC, Nicolai Hansen, meddelte på årets generalforsamling, at han stopper til næste år. Foto: KMC

Det går fortsat godt for KMC, der næste år skal have ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KMC kunne på årets generalforsamling præsentere endnu et godt regnskab. På samme generalforsamling meddelte direktøren, at han stopper.

Brande: Efter rekordvæksten på 25 procent i det foregående regnskabsår kunne KMC's formand Peter C. Petersen på virksomhedens generalforsamling præsentere endnu et tilfredsstillende regnskab.

Det sker, selv om kartoffelavlerne har været plaget af den varme sommer.

I forbindelse med generalforsamlingen blev det desuden meddelt, at CEO Nicolai Hansen efter eget ønske fratræder sin stilling ved udgangen af juni 2019. Til den tid vil han være fyldt 62 år.

Formand Peter C. Petersen takkede Nicolai Hansen for hans engagerede indsats og meddelte, at bestyrelsen sigter efter at have en ny CEO på plads inden han forlader KMC, Kartoffelmelcentralen, næste sommer.

Flere rekorder

Årets omsætning hos Kartoffelmelcentralen steg med 10 procent fra 1,48 milliarder kroner til 1,62 milliarder kroner.

Det ordinære resultat efter skat udgjorde 135,5 millioner kroner, en smule højere end sidste års resultat på 134 millioner kroner.

Formanden kunne fortælle, at der blev sat nye produktionsrekorder af kartoffelbaserede stivelser, pulverprodukter og proteiner.

Også KMC's aktivitet inden for pulverprodukter har fortsat de gode takter fra de seneste år. Igen er der sat ny produktions- og afsætningsrekord.

Den varme sommer har også haft en betydning for kartoffelavlerne.

Varmen resulteret i et lavere stivelsesindhold i kartoflerne.

Det er dog forventningen, at salgspriserne vil komme til at ligge på et niveau, der kan kompensere avlerne for det lavere stivelsesindhold og de øgede omkostninger til vanding med videre, lød det på generalforsamlingen.

Det går fortsat godt for KMC, der næste år skal have ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce