Efter 15 måneder i byen: Kok lukker delikatessebutik

31-årige Michael Skovsgaard vil fremover satse på at sælge ud af huset fra sin gård i Mølvang. Arkivfoto: Mette Mørk

Efter 15 måneder i byen: Kok lukker delikatessebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fysiske butik i Gormsgade er lukket fra 1. januar, men kokken fortsætter med at lave og sælge mad fra hjemmet i Mølvang.

Jelling: For anden gang på under et halvandet år bliver butikslokalerne ledige i Gormsgade 13.

På årets første dag i 2019 har Michael Skovsgaard nemlig meddelt, at han lukker sin fysiske butik, Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie.

Det oplyser han på butikkens Facebook-side.

- Et nyt år venter forude med spændende udfordringer og store forandringer. For Skovsgaards Deli kommer der nye boller på suppen, for jeg har valgt at lukke butikken på Gormsgade 13 fra dags dato, skriver han.

I januar måned arbejder jeg løs på at etablere et industrikøkken hjemme på gården Peterslyst i Mølvang, hvorfra jeg kan fortsætte med at lave lækker kvalitetsmad, brød og specialiteter ud af huset.
Michael Skovsgaard, ejer af Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie

Vil lave mad på gården

Dog er det kun den fysiske butik, der lukker ned, tilføjer Michael Skovsgaard, der er uddannet kok.

- I januar måned arbejder jeg løs på at etablere et industrikøkken hjemme på gården Peterslyst i Mølvang, hvorfra jeg kan fortsætte med at lave lækker kvalitetsmad, brød og specialiteter ud af huset, fortæller han.

Selvom butikken i Gormsgade er lukket, er det fortsat muligt at bestille mad ud af huset i januar. Ligeledes kan der afhentes brød i butikken om fredagen eller efter aftale, oplyser Michael Skovsgaard.

Svær forretning

1. oktober 2017 åbnede han Skovsgaards Delikatesser & Charcuterie i Gormsgade 13. Før delikatessebutikken var det caféen Cafe D'sign & Coffee, der drev forretning på adressen i knap 14 måneder.

I en artikel i Vejle Amts Folkeblad for tre måneder siden indrømmede Michael Skovsgaard, at forretningens første år ikke havde været nem - set med økonomiske briller.

- Det svinger meget. Nogle dage er der travlt med god indtjening, og andre dage sker der næsten ingenting. Men det er en del af gamet, når man starter som ny. Selv om Jelling er en lille forholdsvis lille by med omkring 3500 indbyggere, kommer der stadig nye lokale kunder ind jævnligt. Udfordringen er bare at få dem til at komme mere fast, sagde Michael Skovsgaard dengang.

Vejle Amts Folkeblad har uden held forsøgt at få en kommentar fra Michael Skovsgaard.

Efter 15 måneder i byen: Kok lukker delikatessebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce