Finn Myllerup flytter igen ind på Ryttervangen

Bygningerne på Ryttervangen blev i august solgt til en ejendomshandler i Horsens. Han har nu solgt dem videre til MyCo og Finn Myllerup, der stod bag byggeriet i 1988 og udvidelserne i 1996 og 2002. Foto: Jim Hoff

Finn Myllerup flytter igen ind på Ryttervangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som direktør for Danespo byggede Finn Myllerup Danespos hovedkontor på Ryttervangen. Nu har som direktør for MyCo købt bygningerne.

Give: Der vil også i fremtiden blive handlet med kartofler fra bygningen på Ryttervangen 1.

Her har Danespo haft hovedkontor siden selskabet opførte bygningerne i 1988. De flyttede i november om på Dyrskuevej i nyopførte bygninger, der også rummer selskabets forædlingsafdeling.

Bygningerne på Ryttervangen blev solgt til en ejendomshandler i Horsens og han har nu solgt bygningerne til MyCo, som Finn Myllerup startede i 2006 efter at være stoppet i Danespo.

- Så du kan godt sige, at jeg vender hjem. Det er i hvert fald bygninger, jeg kender rigtig godt, siger Finn Myllerup.

MyCo, der består af MyCo Seeds og Myco Mind, der sælger henholdsvis lægekartofler til Nordafrika og konsumkartofler til hjemmemarkedet.

Firmaet har fem ansatte, der i dag arbejde henholdsvis i Hanne og Finn Myllerups privatbolig i Thyregod og i Vejle. Det hele samles nu på de 700 kvadratmeter på Ryttervangen.

Vi havde lidt penge stående og i stdet for at betale negative renter til banken valgte vi at sætte dem i mursten.
Finn Myllerup

Tjoose

Der er med andre ord rigeligt med plads. Men en del vil blive lejet ud til et andet selskab, Finn Myllerup er involveret i.

Det hedder Tjoose GmbH og holder i dan til i Hamborg med sine fem ansatte. To af de ansatte bliver syd for grænsen, mens tre plus en endnu ikke fastlagt udvidelse rykker ind på Ryttervangen i Give.

Tjoose er et digitalt fordelskoncept, der primært fungerer via en app. Ordningen er henvendt til både private, men hovedsageligt til virksomheder. Tjoose fungerer som en del af virksomhedernes loyalitetsprogram eller som en Personalegode til medarbejderne.

Tjoose har i dag mere end 300.000 danske og tyske brugere, et tal, der er støt stigende. Konceptet omfatter desuden omkring 1000 partnere inden for restauranter og cafeer, barer og diskoteker, frisører, fitness, wellness og fornøjelse.

Målet for tjoose er at sikre vores brugere adgang til partnernes ydelser til rabatpriser. En slags elektronisk indkøbsforening, så at sige.

MyCo er allerede flyttet ind på Ryttervangen. Skiltene til facaden kommer senere på året.

Finn Myllerup flytter igen ind på Ryttervangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce