Fitness-fyr truede personale i DGI Huset

Arkivfoto: Sussi C. Alminde

Fitness-fyr truede personale i DGI Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle - En 26-årig mand fra Vejle ville ikke finde sig i, at hans kammerat blev afvist ved indgangen til træningslokalet i DGI Huset.

Afvisningen skete midt på dagen den 8. juli 2015, og det fik den 26-årige vejlenser til at true den 49-årige medarbejder på stedet.

Ifølge anklageskriftet, som lagde grund til den retssag, der fandt sted ved Retten i Kolding torsdag, skulle den 26-årige været kommet med nogle ubehagelige trusler over for DGI-medarbejderen.

- Du kommer til at kigge dig over skulderen fremover, Jeg er lige kommet ud, men jeg tager gerne en længere straf, skulle han have sagt, hvorefter han kørte sin finger hen over halsen for at signalere, at den 49-åriges hals skulle skæres over.

Desuden tog han også et billede med sin telefon af medarbejderen og sagde, at han ville lægge det på nettet, og at den 49-årige fremover ville være en jaget mand.

I retten nægtede den 26-årige at skulle have truet DGI-medarbejderen, men retten valgte at stole på den forurettedes forklaring.

Dermed lød dommen på 20 dages betinget fængsel. Denne straf dækkede også over, at den 26-årige to gange er blevet taget med euforiserende stoffer: Første gang 28. juli i Vejle, hvor han var i besiddelse af 7,61 gram hash og anden gang 27. august i Vejle, hvor han havde 7,83 gram hash på sig.

Dommerens betingelse for at den 26-årige ikke skal afsone sin dom var, at den 26-årige nu skal i misbrugsbehandling.

Fitness-fyr truede personale i DGI Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce