Gassner om Michelin-forventning: - Vi har gjort det så godt, vi kunne

Ti Trin Ned rykkede 28. januar ind i nye lokaler på Toldkammeret. Derfor ved indehaverne Mette og Rainer Gassner ikke, om Michelin har nået at besøge restauranten og dermed, om der er stjerner på vej fra den prestigefyldte Michelin Guide til mandag aftens uddeling. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Gassner om Michelin-forventning: - Vi har gjort det så godt, vi kunne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag aften bliver de prestigefyldte Michelin-stjerner uddelt til nordiske restauranter. Indehaverne af Ti Trin Ned vil selv være til stede.

Fredericia: I år foregår uddelingen af Michelin-stjernerne til restauranterne i Norden i Aarhus Musikhus, hvor repræsentanter fra en række håbefulde restauranter vil være til stede - heriblandt indehaverne af Ti Trin Ned Rainer og Mette Gassner.

Det er dog ganske hemmeligt, hvem der modtager stjerner, hvor mange og om restauranterne beholder de tidligere tildelte stjerner. Således ved Rainer og Mette Gassner ikke, om Michelins repræsentanter har været forbi Ti Trin Ned for at se de nye lokaler og smage på maden.

- Vi er jo lige flyttet fra Norgesgade til Toldkammeret i smukke, smukke lokaler. Vi er klar over, der har været et tidsvindue, hvor de har kunne komme forbi. Vi håber, de har været på besøg, men vi ved det ikke, fortæller Rainer Gassner.

Ti Trin Ned lukkede ned i lokalerne kort før jul for at flytte ind i nybyggede lokaler på Toldkammeret i Kanalbyen, hvor de genåbnede restauranten 28. januar.

Vi kan jo kun sige til os selv, at vi har gjort det så godt, vi kunne. Det hjælper ikke at spekulere på, hvad nu hvis. Vi koncentrerer os mere om at gøre kunderne glade og tilfredse, for det er trods alt dem, der betaler vores regninger.
Medindehaver Ti Trin Ned, Rainer Gassner
Michelin Guide
Micheling Guiden uddeler en gang årligt stjerner til udvalgte gourmetrestauranter over hele verden.Mandag 18. februar uddeles stjernerne fra Musikhuset i Aarhus til nordiske restauranter.

Kun en enkelt restaurant i Danmark har opnået tre stjerner. Det er Geranium i København.

Tre restauranter har to stjerner - heriblandt Henne Kirkeby Kro i Henne.

22 danske restauranter har en stjerne - blandt andet Ti Trin Ned i Fredericia, MeMu i Vejle og Frederikshøj i Aarhus.

Koncentrerer sig om kunderne

- Det er en drømme-restaurant. Alt er lige nøjagtig, som vi havde drømt om og håbet på. Det er dejligt at være på arbejde. Alt er blevet lettere i forhold til arbejdsgange, og vi har haft stor indflydelse på, hvordan vi gerne vil have det, fortæller Rainer Gassner.

Byggeriet af punkthusene og erhvervsbyggeriet Port House er stadig i gang omkring Ti Trins Neds nye lokaler, men det skaber ikke problemer for gæsterne at finde ned til restauranten.

- Kommunen og Kanalbyen har gjort et rigtig fint arbejde med at sætte skilte og bannere op. Gæsterne er meget glade. Det gør os meget tilfredse og stolte, at de fortæller os, at vi har bibeholdt kælderstemningen fra Norgesgade, selvom vi nu har fået en meget åben restaurant, fortæller han.

Michelin-uddelingen foregår mandag klokken 18.45, men Rainer Gassner prøver at lade være med at tænke for meget på det.

- Vi kan jo kun sige til os selv, at vi har gjort det så godt, vi kunne. Det hjælper ikke at spekulere på, hvad nu hvis. Vi koncentrerer os mere om at gøre kunderne glade og tilfredse, for det er trods alt dem, der betaler vores regninger, siger Rainer Gassner.

Gassner om Michelin-forventning: - Vi har gjort det så godt, vi kunne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce