Her er den nye ejer af Pandekagehuset: Åbner allerede på lørdag

Sandra Hammer Hermansen glæder sig til at åbne Vaffel- og Pandekagehuset, der er beliggende i Gormsgade. Som noget nyt vil butikken holde åbent hele året rundt. Foto: Anders Kynde

Her er den nye ejer af Pandekagehuset: Åbner allerede på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egentlig havde Sandra Hammer Hermansen planer om at drive en webshop, men så faldt hun over Vaffel- og Pandekagehuset i Jelling. Hun har arbejdet på højtryk de seneste uger for at gøre butikken klar til første åbningsdag lørdag 1. december.

Jelling: Det tog ikke lang tid at finde en ny ejer af Vaffel- og Pandekagehuset i Jelling.

Efter to år med forretningen valgte makkerparret Peter Bjeldorf og Morten Hentze at sætte den til salg i oktober, og kort tid senere stod en ny ejer klar til at overtage konceptet.

Hun hedder Sandra Hammer Hermansen og kommer fra Holtum, hvor hun bor sin mand, Anders. Efter hun i flere år havde arbejdet som kontorassistent hos IDdesign i Vejle, havde hun lyst til nye udfordringer, fortæller hun.

- Da min mand startede som selvstændig i begyndelsen af året, kunne jeg fornemme, at livet som selvstændig måske også var noget for mig. Jeg havde længe arbejdet på at købe en webshop, men da jeg så Facebook-opslaget om, at Vaffel- og Pandekagehuset var til salg, valgte jeg at sadle om, siger 37-årige Sandra Hammer Hermansen.

Jeg vil gerne give Jelling-borgere et andet alternativ til aftensmaden end at tage på pizzeria.
Sandra Hammer Hermansen, ny ejer af Vaffel- og Pandekagehuset
Hele butikken har fået ny maling op til åbningen på lørdag. Derudover bliver indretningen anderledes med nye møbler og nips. Foto: Anders Kynde
Hele butikken har fået ny maling op til åbningen på lørdag. Derudover bliver indretningen anderledes med nye møbler og nips. Foto: Anders Kynde

Hvem kan ikke lave en pandekage?

Det er noget af et brancheskift for den nye butiksejer, men hun har dog en værdifuld erfaring, hun kan tage med i arbejdet som selvstændig i restaurationsbranchen.

- Jeg var autodidakt billedkunstner og glaspuster, indtil jeg var 21 år. Herefter var jeg tjener i Torvehallerne i Vejle. Her havde jeg en fuldtidsstilling i fire år, inden jeg blev kontorassistent. Med sådan en baggrund kan det vel ikke gå helt galt, siger Sandra Hammer Hermansen med et smil.

Hun har tidligere besøgt Vaffel- og Pandekagehuset som kunde, og derfor havde hun også nået at gøre sig flere tanker om selve butikken, inden hun kontaktede de forhenværende ejere.

- Det er et koncept, der er nemt at gå til, for hvem kan ikke lave en pandekage? I øvrigt er en pandekage noget, som alle på tværs af alder og generationer har et godt minde fra, siger hun.

1000 kvadratmeter køkkenhave

Siden overtagelsen har hun arbejdet mange timer om ugen på at gøre butikken klar. Møbler er skiftet ud, indretningen er lavet om og alle vægge har fået ny omgang maling.

Mens de tidligere ejere valgte at holde vinterlukket, har hun valgt en anden strategi.

- Jeg kommer til at holde åbent hele året rundt. Derfor har jeg også justeret i menukortet, så der blandt andet bliver et større udvalg af madpandekager. Jeg vil gerne give Jelling-borgere et andet alternativ til aftensmaden end at tage på pizzeria. Samtidig har jeg Kongernes Jelling lige ved siden af. Der er altid mennesker, og det gør, at jeg ikke er så bekymret, forklarer hun.

Sandra Hammer Hermansen er oprindelig fra Ribe, inden hun flyttede til Vejle i 2002. De seneste fire år har hun boet på en landejendom i Holtum. Her har hun en 1000 kvadratmeter køkkenhave, som kan forsyne butikken med kål, tomater, purløg og andre grøntsager.

Vaffel- og Pandekagehuset åbner klokken 11 på lørdag. Fremover vil åbningstiderne være fra klokken 11 til 19 fra tirsdag til søndag. Mandag er lukkedag.

Her er den nye ejer af Pandekagehuset: Åbner allerede på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce