Kendt Vejle-fotograf overtager bilcenter

- Min revisor havde sagt til mig, at et generationsskifte kunne tage fem år at få på plads, men når tingene flasker sig, går det hurtigere, siger Peder Lodall (t.v.). Løs snak med Mads Hansen, der er kommet på værkstedet som kunde, udviklede sig i løbet af året til en egentlig købsaftale mellem de to. Foto: Søren E. Alwan.

Kendt Vejle-fotograf overtager bilcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornsyld Bilcenter kommer på nye hænder til nytår. Peder Lodall har solgt sin forretning til Mads Hansen, der i flere år er kommet på værkstedet som kunde.

Hornsyld: Et generationsskifte er i gang i Hornsyld Bilcenter.

61-årige Peder Lodall, der har drevet værksted og bilhandel på Hornsyld Industrivej siden august 1986, har solgt sin forretning til en kunde og bekendt - 48-årige Mads Hansen.

Han overtager formelt forretningen til årsskiftet, men allerede nu er han i gang med at lære stedet, arbejdsgangen og kunderne at kende.

Der er meget nyt at tage ind.

For selvom Mads Hansen som dreng hjalp til på et autoværksted, og som voksen har skruet i og handlet med biler som en hobby, så har han haft sit arbejdsliv i en anden branche.

- Det er et veldrevet sted med nogle fantastisk dygtige medarbejdere. Hvis ikke de havde været så dygtige, så er jeg ikke sikker på, jeg var startet på det her.
Mads Hansen, ny ejer af Hornsyld Bilcenter
Kort om Mads Hansen
48 år.Født og opvokset i Vejle.

Bor ved Breth med sin samlever. Sammen har de tre børn.

Begyndte som pressefotograf i 1988 på Vejle Amts Folkeblad.

Har siden været fotochef for både Fyens Stiftstidende, Jyske Medier under Jysk Fynske Medier. Han har også været freelance-fotograf i et par år.

Overtager fra årsskiftet Hornsyld Bilcenter, der omfatter værksted, bilhandel og har Applus Bilsyn som lejer. Hornsyld Bilcenters medarbejderstab tæller to mekanikere/systemteknikere og en lærling.

Kan bruge sin erfaring

Han er uddannet pressefotograf og var indtil udgangen af november fotochef for bl.a. Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad under Jysk Fynske Medier.

Et ønske om at skifte branche og at drive sit eget firma trak i ham, og nu glæder han sig over at kunne tage hul på en ny hverdag, der også har visse ligheder med den, han kommer fra.

- Som fotograf er jeg vant til at snakke med mange forskellige mennesker, også dem der kommer på værkstedet. Jeg vil tage imod og sludre med alle kunder, og jeg håber, jeg kan få et tillidsfuldt forhold til dem, ligesom Peder har haft. Det er vigtigt, siger Mads Hansen.

Et selvkørende værksted

Han lægger ikke skjul på, at beslutningen om købet har været stor, men også rigtig, og han er tryg ved forretningen. Ikke mindst pga. værkstedets to erfarne mekanikere, hvoraf han kender den ene, Palle Friis, personligt.

- Det er et veldrevet sted med nogle fantastisk dygtige medarbejdere. Hvis ikke de havde været så dygtige, så er jeg ikke sikker på, jeg var startet på det her, siger Mads Hansen.

Han vil bruge sin tid på drift og salg og videreføre Hornsyld Bilcenter, som kunderne kender det, men gerne med mere bilsalg.

Peder Lodall vil hjælpe i det daglige frem til februar, så Mads Hansen kommer godt i gang.

- Jeg håber, det kan blive ved med at være et godt værksted, og jeg håber, alle kunderne synes, det er okay, at Peder stopper. Det er jo lidt vigtigt for mig, siger Mads Hansen og smiler.

Kendt Vejle-fotograf overtager bilcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce