Kendt motorcykel-forretning i Vejle lukket

KS Motor er lukket på grund af sygdom. Det oplyser ejer Torben Sigvert på virksomhedens hjemmeside, hvor han skriver, at han ser frem til at "få tid og overskud til at prioritere mit helbred". Arkivfoto

Kendt motorcykel-forretning i Vejle lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KS Motor på Løversysselvej er pludseligt lukket. Lukningen skyldes sygdom, oplyser ejer Torben Sigvert på forretningens hjemmeside.

Vejle: Motorcykel-forretningen KS Motor på Løversysselvej i Vejle Nord er lukket.

Det fremgår af forretningens hjemmeside og telefonsvarer, hvor det oplyses, at lukningen skyldes sygdom.

"Efter adskillige måneders overvejelse har jeg truffet beslutning om at lukke forretningen! Nu ser jeg frem til at få tid og overskud til at prioritere mit helbred, så jeg kan blive rask," skriver ejer Torben Sigvert blandt andet på virksomhedens hjemmeside.

Samme svar får man via en telefonsvarer, hvis man ringer til KS Motor.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Torben Sigvert.

Efter adskillige måneders overvejelse har jeg truffet beslutning om at lukke forretningen! Nu ser jeg frem til at få tid og overskud til at prioritere mit helbred, så jeg kan blive rask.
Torben Sigvert, på KS Motors hjemmeside

Konkurs i 2014

KS Motor havde indtil sidste år adresse på Dandyvej, hvortil virksomheden flyttede i april 2014 fra Jens Grøns Vej på den anden side af fjorden.

En lille måned efter flytningen blev KS Motor, der blev grundlagt i 1983 og lokalt særligt var kendt for at forhandle Yamaha-motorcykler, dog taget under konkursbehandling.

Konkursbegæringen kom ifølge den daværende kurator fra kuratoren, der stod for konkursbehandlingen af selskabet MC Select, der havde godt en million kroner til gode hos KS Motor.

Indehaveren af MC Select, Carsten Sigvert, er bror til Kjeld og Torben Sigvert, der frem til konkursen i 2014 sammen drev KS Motor.

Ifølge Erhvervsstyrelsen er det ikke en konkurs, der er baggrund for den aktuelle lukning.

På Erhvervsstyrelsens hjemmeside oplyses KS Motor Aps' virksomhedsstatus som "normal".

KS Motor kom da også ud af 2017 med et overskud før skat på en million kroner. Året før var resultatet et underskud på godt 600.000 kroner før skat.

Kendt motorcykel-forretning i Vejle lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce