Kentucky Fried Chicken er på vej til Vejle

Kentucky Fried Chicken kommer angiveligt til Vejle i løbet af efteråret. PR-foto

Kentucky Fried Chicken er på vej til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: Meget tyder på, at endnu en fastfood-restaurant er på vej til Vejle.

I hvert fald kunne man på Facebook mandag aften finde et billede delt i gruppen "Facebook Vejle", som viser et skilt med Kentucky Fried Chickens logo blive hejst rundt ved Exxit59 i Vejle Nord.

Desuden skriver Colliers International på sin hjemmeside, at restaurant-kæden til efteråret åbner en restaurant på stedet.

Kentucky Fried Chicken
Kentucky Fried Chicken - eller bare KFC - er en amerikansk restaurantkæde, som åbnede dørene for første gang i 1952 i Kentucky efter opskrift af kokken Colonel Harland Sanders.KFC kom til Danmark i 1970'erne, hvor den første restaurant åbnede i Rødovre. I dag er der restauranter i Tilst, Ishøj, Herning, Rødovre, på Rådhuspladsen i København samt i Field's. Om få dage åbner desuden en restaurant i Odense.

Der er mere end 20.500 restauranter på verdensplan.

Et attraktivt område

- Det er en attraktiv beliggenhed ved en meget benyttet afkørsel, og et Danmarks største pendlerområde, hvor der i forvejen findes bl.a. Lagkagehuset, The Diner og McDonalds, ligesom en lokal anerkendt italiensk spiserestaurant netop har offentliggjort planer om at åbne i området. Det er dermed et godt eksempel på, at succes giver mere succes, da flere koncepter tiltrækkes til området, siger René Neesgaard, partner og direktør i Colliers Vejle, i meddelelsen på hjemmesiden.

Ifølge siden bliver den nye restaurant på 460 kvadratmeter og med både siddepladser og drive-in, mens Casa bliver entreprenør på byggeprojektet.

Det har mandag aften ikke været muligt at få bekræftet fra Kentucky Fried Chicken i Danmark, at restauranten åbner i Vejle, men meget tyder altså på det.

Kentucky Fried Chicken er på vej til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce