Konkursramte Brød & Co har gæld på 1,5 millioner kroner

Henrik Elkjær og Simon Clemens har nydt stor opbakning blandt deres kunder. Men økonomien har nu sat en endegyldig stopper for parrets bageri og café i Vejle Midtpunkt. Arkivfoto: Torben Glyum

Konkursramte Brød & Co har gæld på 1,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge kurator er bageriets bank, Skat og de ansatte, de kreditorer der har flest penge til gode i bageri- og cafévirksomheden Brød & Co i Vejle Midtpunkt.

Vejle: Brød & Co har en samlet gæld på 1,5 millioner kroner.

Det konstaterer advokat Mads Brandt, Skov Advokater i Vejle, der som kurator forventes at skulle rydde op i det konkursramte selskab, Brød & Co ApS, der indgav konkursbegæring mandag.

Konkursdekretet blev skrevet i Skifteretten i Kolding torsdag formiddag.

Lukkede bageriet

Som tidligere fortalt, lukkede indehaverne bag Brød og Co, Henrik Elkjær og Simon Clemens, deres bageri og café i Vejle Midtpunkt mandag. Lukningen blev meldt ud på Facebook. Man kunne desuden læse om lukningen på et enkelt maskinskrevet A4-ark, som var hængt op på døren til den populære café, der har været med til at brande Vejle Midtpunkt.

- Nu skal vi i gang med at rydde op i selskabet. De største kreditorer er banken, de ansatte og SKAT, siger Mads Brandt.

Derudover har BO-TO Ejendomme, (der er medejer af Brød & Co, red.), også et større beløb til gode i selskabet. BO-To Ejendomme er også ejer af bygningen, hvor bageriet og caféen har boet til leje.

Har betalt regningerne

Ifølge advokaten blev regningerne i selskabet betalt indtil i mandags.

- Det var her folkene bag bageri- og cafévirksomheden valgte, at de ikke længere havde overskud til at drive virksomheden videre, forklarer Mads Brandt.

Butikken har to gange tidligere været i finansielle vanskeligheder og blev genetableret så sent som sidste år efter en frivillig konkurs.

Avisen har flere gange forgæves forsøgt at få en kommentar fra Henrik Elkjær og Simon Clemens.

Konkursramte Brød & Co har gæld på 1,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce