Linderoth femdobler sit bilhus

Ambitionerne hos de to indehavere, Bjarke Linderoth og Ermin Balesic, er til at få øje på, efter bilfirmaet er flyttet i nye lokaler på Stiftsvej 34. Foto: Flemming Larsen

Linderoth femdobler sit bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det vejlensiske bilhus er flyttet i nye lokaler på Stiftsvej 31. Der er plads til 50 biler i udstillingen i det nye bilhus

Vejle: Bilfirmaet Linderoth er godt kørende.

Ambitionerne hos de to indehavere, Bjarke Linderoth og Ermin Balesic, er til at få øje på, efter bilfirmaet er flyttet i nye lokaler på Stiftsvej 31.

De seneste 14 år har bilhuset boet på 300 kvadratmeter på Ellehammersvej 4.

- Vi har længe haft et ønske om at kunne præsentere biler bedre. Det får vi mulighed for i vores nye bilhus, der er på 1600 kvadratmeter, forklarer Bjarke Linderoth. Udover et splinternyt værksted har Linderoth plads til 50 til 60 biler i udstillingen.

Kærlighed til tyske biler

- Ambitionerne er at have 100 nyere, brugte biler på lager. Biler i prisklassen fra 50.000 kroner til 1,2 millioner kroner. Vi henvender os både til erhvervskunder og private, siger Bjarke Linderoth om det brede bilprogram.

Han erkender dog gerne, at størstedelen af bilerne i udstillingen er tyske.

- Vi har altid haft en forkærlighed for mærker som VW, Audi, BMW, Mercedes og Porsche, siger Bjarke Linderoth.

Han slår på, at bilhuset gennem alle årene har været et såkaldt multibrand-bilhus med biler i alle prisklasser og mærker.

- Selv om mange af vores biler ligger i den lidt dyrere klasse, er der ikke noget, vi er for gode til. Det betyder, at vi i dag har en stor kundekreds, der har handlet biler med os flere gange.

- Og har vi ikke den bil, kunden ønsker, skaffer vi den. Cirka halvdelen af de biler, vi sælger, er bestillingsvarer, konstaterer Bjarke Linderoth.

Bedre placering

Ifølge Linderoth og Balesic handler flytningen om mere synlighed.

- Det skal skal være en købsoplevelse at handle bil hos os. Det betyder meget, at vores kunder bliver godt kørende, og at de bliver tilfredse med den bil, de køber, siger Bjarke Linderoth.

Åbningen af det nye bilhus bliver samtidigt startskuddet til en ekspansion for Linderoth A/S, der ud over de to medejere består af en mekaniker.

Han får selskab i værkstedet i det nye byggeri.

- Vi udvider på værkstedet med en ekstra mekaniker, og derudover udvider vi antallet af biler, så vi som nævnt kommer op på 100 biler.

- I dag har vi omkring 80, så vi er lige nu i gang med at bygge varelageret op, fortæller Bjarke Linderoth.

Linderoth femdobler sit bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce