Ny direktør på plads i Isabella Group

Morten Kjeldsen er blevet udpeget som ny administrerende direktør for Isabella Group. Han kender virksomheden særdeles godt, da han har været ansat i den gamle Vejle-virksomhed i 17 år. Foto: Isabella Group

Ny direktør på plads i Isabella Group

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Kjeldsen, der har 17 års erfaring i virksomheden, er blevet udnævnt til ny administrerende direktør i Isabella.

Vejle: Efter at forhenværende administrerende direktør Lars Bilde i november måned valgte at opsige sin stilling, har økonomidirektør Helle Lund i en overgangsperiode fungeret som konstitueret direktør for Isabella.

Denne post kan hun nu videregive til den nye administrerende direktør Morten Kjeldsen, som gennem 17 år har siddet på forskellige centrale poster i den gamle Vejle virksomhed.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Morten Kjeldsen har blandt andet været en del af ledelsen som salgsdirektør og har stor erfaring indenfor campingbranchen.

Isabellas direktion består dermed af økonomidirektør Helle Lund og administrerende direktør Morten Kjeldsen.

- Vi er stolte og glade for at kunne fortsætte den udvikling, Isabella har gennemgået de sidste par år med en af "vore egne" ved roret. Der er opbygget et stærkt lederteam, som sammen med vores fantastiske

medarbejdere står klar til at tage over, videreføre og skabe de initiativer, der er nødvendige for vores forretning, siger formand for bestyrelsen, Peder Odgaard, i pressemeddelelsen.

Virksomheden Isabella, der har hovedsæde i Vejle, blev stiftet for 61 år siden af Søren Odgaard og beskæftiger i dag omkring 300 medarbejdere i Danmark, England, Tyskland, Holland, Norge og Polen.

Ny direktør på plads i Isabella Group

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce