Ny erhvervsmægler på banen

Vejles nye erhvervsmæglere, Morten Halberg (til venstre) og Morten Olsen, arbejder i hele Jylland og på Fyn med salg og udlejning af bolig- og erhvervsejendomme. Foto: Lars Saugbjerg

Ny erhvervsmægler på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halberg & Olsen er navnet på den nye Vejle-virksomhed, der er et uafhængigt erhvervsmæglerfirma.

Vejle: Morten Halberg og Morten Olsen står bag Vejles nye erhvervsmæglerfirma. De har tidligere arbejdet sammen hos EDC, dog kun i ganske kort tid. Faktisk kun halvanden måned.

- Jeg havde i længere tid drømt om at blive selvstændig, og da jeg sagde op, blev der ansat nye medarbejdere hos EDC. Morten Olsen var blandt dem, fortæller Morten Halberg.

I opsigelsesperioden arbejdede de to mæglere sammen, og da Morten Halberg havde forladt firmaet - for at få fod under eget bord - gik der ikke længe, før han blev kontaktet af sin tidligere kollega Morten Olsen.

- Vi ville begge det samme, og har hver især vores store netværk, som vi kan kombinere i vores nye virksomhed, lyder det fra kompagnonerne.

Morten Olsen er 41 år og har arbejdet med salg, udlejning og udvikling af ejendomme de seneste 18 år i Danmark og forskellige steder i verden, blandt andet i Asien.

Morten Halberg er 39 år og har arbejdet med salg og udlejning af ejendomme de seneste fem år som erhvervsmægler.

Uafhængigt firma

Halberg & Olsen lægger vægt på, at virksomheden er et uafhængigt erhvervsmæglerfirma.

- Netop med vores uafhængighed har vi den fordel, at vi ubesværet kan tilpasse os kundernes behov og skræddersy salgs- og udlejningsplaner så de virker effektivt og omkostningsbesparende, siger Morten Halberg.

- Samtidig kan vi altid sikre en personlig kontakt, hvor kunderne kan sætte ansigt på mægleren, tilføjer han.

Erhvervsmæglerne arbejder i området Jylland og Fyn, så der bliver brugt en del tid uden for kontoret på Skomagervej i Vinding. Rådgivning er også en stor del af virksomheden.

- For eksempel ved optimering inden et salg, hvor vi får styr på kontrakter og udgifter på ejendommen.

Halberg & Olsen beskæftiger sig med alt fra små lager- og produktionslokaler i Kragelund til store bolig- og kontorejendomme i bymidten.

- Vi har kunderne. Største problem er at få emner nok til salg og udlejning. Her i Vejle-området er der stor efterspørgsel på boligudlejningsejendomme; vi søger med lys og lygte efter investeringsejendomme i hele Trekantområdet, for det er et særdeles attraktivt marked, lyder det fra Halberg & Olsen.

Ny erhvervsmægler på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce