Peter's Auto og Traktor lukker i februar

Benjamin Zachariassen, indehaver af Peter's Auto og Traktor, lukker sit firma 28. februar, men fortsætter i branchen som sælger. Foto: Peter Hald

Peter's Auto og Traktor lukker i februar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt maskinforretning i Nørre Snede gør klar til at lukke 28. februar. Ejeren bliver i branchen.

Nr. Snede: Maskinforretningen Peter's Auto og Traktor på Malervej 2 i Nørre Snede lukker den 28. februar. Det oplyser den nuværende indehaver Benjamin Zachariassen.

Årsagen er, fortæller han, at landbrugsbranchen forandrer sig hastigt. Der sker en kraftig strukturudvikling, hvor der bliver færre, men større gårde, hvilket også påvirker maskinforretningerne.

- Denne udvikling stiller store krav til vores kunder, men om muligt endnu større krav til os som leverandør. Ærlighed og hårdt arbejde er bestemt ikke gået af mode, men strukturudviklingen overhaler desværre de mindre forretninger, og derfor kan det være svært at opretholde den gode kundeservice og dermed opretholde kundernes ønsker og krav. Ikke engang hårdt arbejde kan stille noget op mod denne udvikling, siger Benjamin Zachariassen og fortsætter:

- Jeg har derfor valgt at lukke Peter's Auto og Traktor pr. 28. februar 2019. Ikke af økonomiske årsager, men for at vise rettidig omhu i en branche, som bare drøner afsted. Forretningen vil derfor over de kommende halvanden måned blive stille og roligt lukket ned. Alle opgaver bliver færdiggjort, og de sidste maskiner og reservedele skal sælges ud, så hvis man er interesseret i en god handel på falderebet, så er jeg klar, lyder det fra Benjamin Zachariassen.

- For mig er dette selvfølgelig en vemodig beslutning, men jeg kan mærke at det er det rigtige for forretningen, mig selv og ikke mindst min familie, for at vi kan komme til at se fremad, tilføjer han.

Peter's Auto og Traktor
Peter's Auto og Traktor stammer tilbage fra 1980, da den daværende ejer Peter Grand Graversen fik bygget lokalerne på Malervej.

I begyndelsen var det planen, at der udelukkende skulle være autoværksted på stedet. Der gik dog ikke mange år, før traktorerne rykkede ind side om side med bilerne.

I 2008 indledtes et generationsskifte, og en del af virksomheden blev solgt til Benjamin Zachariassen i 2009. Han overtog hele virksomheden i 2016.

I de senere år har hovedmærket i firmaet været Claas.

Peter's Auto og Traktor fungerer som underforhandler under Traktor & Høstspecialisten.

Nyt job

Benjamin Zachariassen fortsætter i branchen. Peter's Auto og Traktor har i mange år fungeret som underforhandler til Traktor & Høstspecialisten, der har hovedsæde i Grundfør ved Hinnerup. Samarbejde har været velfungerende, og derfor har Benjamin Zachariassen og Henrik Thomsen, administrerende direktør hos Traktor & Høstspecialisten, indgået en ansættelsesaftale.

- Benjamin starter derfor pr. 1. marts som sælger hos Traktor & Høstspecialisten, hvor han får til opgave at servicere hans nuværende, men også nye kunder i området, udtaler Henrik Thomsen.

Traktor og Høstspecialisten har samtidig lavet en aftale med Benjamin Zachariassen om, at alle kunder som måtte ønske det, kan bliver oprettet hos Traktor og Høstspecialisten, så firmaet kan hjælpe kunderne, hvis der skulle opstå reklamations- eller kulancearbejde, men også med almindelig service og reparation.

Beholder lokaler

- Jeg ser lyst på fremtiden, og mine nuværende kunder kan jeg stadig servicere igennem min kommende arbejdsgiver og jeg er sikker på, at dette er den bedste løsning for os alle, siger Benjamin Zachariassen.

Indtil videre beholder han sine nuværende lokaler på Malervej 2 i Nørre Snedes industrikvarter. Benjamin Zachariassen har en hobby med at restaurere gamle biler, og her kan lokalerne komme til nytte.

Den 35-årige Benjamin Zachariassen bliver boende i Nørre Snede med sin familie.

Den anden medarbejder hos Peter's Auto og Traktor, mekanikeren Simon Busch, har også fået nyt arbejde. Han begynder 1. februar som automekaniker hos S.E.J. Biler i Nørre Snede.

Peter's Auto og Traktor lukker i februar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce