Søndermarkens købmand begæret konkurs

Det har ikke været muligt at få en kommentar til lukningen af Alle Købmanden fra købmand Finn Kragh, der sammen med sin hustru Conny har drevet butikken i over 30 år. Arkivfoto

Søndermarkens købmand begæret konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allé Købmanden på Søndermarken er lukket på grund af konkursbegæring mod købmand Finn Kragh, der har drevet butikken i over 30 år.

Vejle: Beboerne på Søndermarken kan - i hvert fald indtil videre - ikke længere smutte forbi Alle Købmanden på Pedersholms Allé 21, der er en del af Spar-kæden.

Forretningen holder ophørsudsalg, og det skyldes ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger, at der er indgivet konkursbegæring imod købmand Finn Kragh.

Begæringen er ifølge Statstidende indgivet onsdag den 21. marts.

Har drevet butik i 34 år

Det har ikke været muligt at få en kommentar til lukningen af købmandsbutikken fra ejer Finn Kragh, der sammen med sin hustru Conny har drevet forretningen på Søndermarken i omkring 34 år.

Privat bor parret i Hedensted Kommune.

Købmandsforretningen på Pedersholms Allé har mellem 10 og 19 ansatte, hvoraf en del er ungarbejdere og ansatte på deltid.

Fire uger til at gøre krav gældende

Mange lokale forbinder butikken med en nytårstradition, hvor købmandsparret er vært ved et større fyrværkeri-show først på aftenen. Traditionen har de senere år tiltrukket op mod 300 besøgende, som kommer for at se showet og ønske godt nytår til købmandsparret og naboer.

Personer eller virksomheder, der mener at have penge til gode i konkursboet, skal indenfor fire uger gøre deres krav gældende overfor boets kurator, advokat Bjarne Lindrum Petersen, Havneparken 4 i Vejle.

Obs: Artiklen er opdateret søndag morgen. I første omgang skrev vi, at butikken er lukket, men det er ikke korrekt. Der holdes åbent i weekenden, hvor de sidste varer sælges.

Søndermarkens købmand begæret konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce