Sparekasse har nu åbnet for stor afdeling på havnen

Middelfart Sparekasse er rykket ind på adressen Toldbodvej 2 i Vejle. Arkivfoto

Sparekasse har nu åbnet for stor afdeling på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag åbnede den nye Middelfart Sparekasse på havnen, efter sparekassen har lukket afdelingerne i Vejle, Vinding og Ødsted til fordel for det nye domicil. Kunder og samarbejdspartnere inviteres til officiel åbning 1. februar.

Vejle: Tre afdelinger er nu smeltet sammen til én.

Middelfart Sparekasse slog mandag dørene op på sparekassens nye adresse i Vejle, Toldbodvej 2. Det oplyser sparekassen i en pressemeddelelse.

De tidligere sparekasse-afdelinger i Vejle, Vinding og Ødsted er nu samlet på adressen, som tidligere husede Danske Bank. Banken drev sit såkaldte finanscenter her, indtil aktiviteterne blev flyttet til Kolding.

Afdelingsdirektør John Hauge Nielsen, som står i spidsen for Middelfart Sparekasse, mener, at der er en række fordele ved at have samlet afdelingerne og de cirka 30 medarbejdere.

- Det, vi opnår ved at samle afdelingerne, er, at vi samler vores kompetencer under ét tag. Det betyder, at vi kan spille hinanden gode og dermed levere endnu bedre rådgivning til kunderne, siger John Hauge Nielsen i pressemeddelelsen.

Sammenlægningen af de tre afdelinger betyder, at kunderne i Ødsted skal køre længere for at komme i pengeinstituttet. Sparekassen har derfor bibeholdt hæveautomaten i Ødsted.

Vi kan spille hinanden gode og dermed levere endnu bedre rådgivning til kunderne.
John Hauge Nielsen, afdelingsdirektør

Reception 1. februar

Den officielle indvielse af de nye lokaler sker fredag 1. februar fra klokken 14 til 17, hvor Middelfart Sparekasse inviterer til reception i de nye lokaler.

- Jeg håber at se både venner, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og særligt rigtigt mange kunder, siger John Hauge Nielsen.

Sparekasse har nu åbnet for stor afdeling på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce