Sport24 lukker sin butik i Torvegade 9

Sport24 har besluttet at lukke butikken på Torvegade 9. Foto: Google Street View

Sport24 lukker sin butik i Torvegade 9

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En epoke er slut, når Sport24, tidligere H.C. Sport/Intersport, lukker. Colliers Vejle skal stå for udlejningen af den markante erhvervsejendom på knap 1000 kvadratmeter.

Vejle: En af Vejles mest markante erhvervsejendomme skal lejes ud på ny. Det drejer sig om ejendommen på hjørnet af Torvegade og Orla Lehmannsgade, der i mere end et kvart århundrede har rummet sportsbutik.

De første mange år som H.C. Sport/Intersport drevet på dygtig vis af trekløveret Kurt Petersen, Peter Nissen og Morgens Christensen og siden 2010 som Sport24. Her fusionerede H.C. Sport/Intersport med Sport24.

- Butikken er ikke længere tidssvarende. Derfor har vi besluttet at satse på vores to andre butikker i Vejle, Sport24 i Bryggen, og vores splinternye butik, Sport24 Outlet, i Å-centret, siger aktionær i Sport24, detailchef Ole Jørgensen.

- Sidste åbningsdag i Torvegade bliver lørdag 3. marts, og derfor priser vi allerede varerne ned nu, siger han.

Satser fortsat på Vejle

Ole Jørgensen slår dog fast, at Sport24 på ingen måde bliver mindre i gadebilledet i Vejle.

- Senest har vi åbnet en stor Sport24 Outlet-butik i Å-centret. Og i det tidlige forår går vi i gang med at bygge om i Bryggen. Der bliver tale om en total renovering af butikken, der får helt ny facade og indrettes efter vores nye koncept, siger Ole Jørgensen.

Han erkender dog, at det er for dyrt at drive tre butikker i Vejle.

- Derfor siger vi nu farvel til butikken i Torvegade. Lejemålet er forskudt i to plan, og det passer ikke til vores nye koncept, siger Ole Jørgensen som en af begrundelserne for, at man nu lukker butikken midt på gågaden.

Han nævner, at man skal være ude af lejemålet per 31. marts.

Mange muligheder

Lejemålet skal efter planerne genudlejes. Og ifølge Annette Bay, erhvervsmægler hos Colliers Vejle, bliver det en spændende opgave.

- Der er tale om mange kvadratmeter med flere muligheder, blandt andet fordi kvadratmeterne ligger forskudt, siger hun.

- Og så fås beliggenheden ikke meget bedre. Så jeg tror ikke, at det bliver svært at leje kvadratmeterne ud, heller ikke selv om der som nævnt er tale om knap 1000 kvadratmeter, siger Annette Bay.

Sport24 lukker sin butik i Torvegade 9

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce