Stærk trio styrer Gormshallen gennem vinteren

Henrik Vinther (tv.), Annette Skov Poulsen og Peter Frandsen er det nye team i Gormshallen. Foto: Anders Kynde

Stærk trio styrer Gormshallen gennem vinteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gormshallen har budt velkommen til to nye ansigter, der skal hjælpe med at drive hallen i løbet af de travle vintermåneder.

Jelling: Hvis du undrer dig over, at noget ikke er som det plejer at være i Gormshallen, er det med god grund.

Efter at Marianne og Knud Sigtenbjerggaard stoppede som halbestyrerpar, har køkkenlederen Annette Skov Poulsen i første omgang overtaget rollen som konstitueret centerleder.

Men da Gormshallen går en travl tid i møde, har bestyrelsen været hurtig til at skaffe to nye medarbejdere, der allerede har haft første arbejdsdag i hallen. Således er Henrik Vinther blevet ansat som assisterende køkkenleder, mens Peter Frandsen er ansat til at klare de mere praktisk orienterede opgaver.

Jeg vil gerne prøve at sparke lidt mere gang i caféen.
Henrik Vinther, assisterende køkkenleder i Gormshallen

Mere liv i caféen

45-årige Peter Frandsen er langt fra noget ukendt ansigt, idet han bor i Jelling. Han kommer fra en stilling i Billund hos flyselskabet Sun Air og hjælper som udgangspunkt til i en midlertidig periode i Gormshallen.

- Jeg vil gøre, hvad jeg kan for, at Gormshallen fortsat er et dejligt sted at være med glade mennesker og god stemning, siger Peter Frandsen, der i øvrigt er ved at uddanne sig til kørerlærer, hvor han kun mangler den afsluttende prøve.

Han kommer til at arbejde sammen med 51-årige Henrik Vinther, der er en rutineret herre inden for halcaféer. Tidligere forpagtede han Café Vic i Vinding Idræts Center, og før det var han forpagter af sportscaféen i Gauerslundhallen.

- Jeg er vant til at arbejde med køkkendelen i en hal, og jeg vil gerne prøve at sparke lidt mere gang i caféen her i Gormshallen, lyder det fra Henrik Vinther, som bor i Vejle.

Den vikarierende centerleder, Annette Skov Poulsen, ser frem til vintersæsonen, der byder på flere interessante arrangementer i den lokale hal.

- Ud over fodbold- og håndboldstævner har vi blandt andet hundeudstilling. Derudover har vi den årlige julefrokost her den 16. november, og den 9. januar i det nye år arrangerer vi foredrag med Eskild Ebbesen, siger Annette Skov Poulsen og oplyser, at billetter til foredraget kan købes på Gormshallens hjemmeside.

Gang i hallen

Den nuværende konstruktion i Gormshallen er midlertidig, da bestyrelsen er ved at finde frem til, hvordan det helt præcist skal skrues sammen. Senest har formand Bjarne Siersbæk fortalt til avisen, at der allerede er mange, der har søgt jobbet som centerleder.

- Vi går ikke i gang med at finde en panikløsning, men er nødt til at bruge noget tid på at undersøge, hvordan den fremtidige struktur skal være, sagde Bjarne Siersbæk.

Han forventer, at der går et halvt års tid, inden stillingen som centerleder bliver slået op.

Stærk trio styrer Gormshallen gennem vinteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce