Sydbank har fået ny filialchef

29-årige Jesper Sand har pr. 1. februar overtaget posten som filialdirektør for Sydbank i Brande. Foto: Mikael Lund

Sydbank har fået ny filialchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydbanks nye førstemand i Brande hedder Jesper Sand.

Brande: Sydbank i Brande har fået en ny filialchef. Det er 29-årige Jesper Sand, der bor i Herning med sin kæreste, Lillian. Han er født og opvokset i Tulstrup, er uddannet finansøkonom og har en HD i regnskab, samme uddannelse som hans kæreste netop har afsluttet.

Jesper Sand afløser Jørgen Nissen, der 1. november 2016 efterfulgte Sydbanks mangeårige filialdirektør i Brande, Søren Brandt Andersen. Jørgen Nissen er skiftet til et job som afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Herning.

Jesper Sand startede sin karriere indenfor bankverdenen hos Nordea i Herning, men efter syv år som erhvervsrådgiver her skiftede han for halvandet år siden til Sydbank ligeledes i Herning, fortsat som erhvervsrådgiver.

Her fik han bl.a. ansvaret for kontakten med en stor del af bankens erhvervskunder i Brande-området, så han starter langt fra på bar bund - heller ikke i forhold til sine fire nye kolleger, som han jævnligt har hilst på i forbindelse med afholdelse af kundemøder i Brande-filialen.

- Jeg havde en drøm om at prøve mig selv af på ledelsesvejen, og så var det nærliggende at søge stillingen, da muligheden bød sig, siger han om sin baggrund for at gå filialchef-vejen som 29-årig.

Jeg havde en drøm om at prøve mig selv af på ledelsesvejen.
Jesper Sand, filialdirektør

Døren er åben

Jesper Sand lægger meget vægt på den nære relation med kunderne. Bl.a. derfor står døren åben alle hverdage fra 10 - 16 (og til kl. 17 om torsdagen), og bankens hæveautomat kan også bruges til at indsætte penge - døgnet rundt.

- Vi vil gerne være en lokal enhed og samtidig drage fordel af at være en stor bank, forklarer Jesper Sand, der er glødende fodboldfan. Favoritholdet er - naturligvis - superligaens aktuelle tophold FC Midtjylland, men fodbold dyrker han kun som tilskuer. Når han selv er aktiv, foregår det enten på tennis- eller badmintonbanen.

Flere fordele

- Jeg synes, vi har et troværdigt koncept, uddyber han og peger på bankens fordelsprogram Sydbank Favorit.

- Jo flere forretninger, jo flere fordele, lyder den ultrakorte beskrivelse af tilbuddet. Blandt de fordele, der kan vælges imellem, finder man bl.a. rabatter og lavere gebyrer, men også oplevelser for hele familien som f.eks. billetter til Legoland eller til den årlige musical i Kongrescenteret i Herning.

- Det giver noget værdi for kunden og dermed værdi for banken, konstaterer han.

Jesper Sand peger desuden på øget synlighed som vejen til at få skabt en endnu tættere dialog med kunderne og nævner i den forbindelse den årlige street art-festival i Sydbanks "forhave" på Torvet som en oplagt mulighed for dette.

Sydbank har fået ny filialchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce