Sygeplejerske står bag nyt fitness-center

Lene Svenningsen har undervist i fitness flere forskellige steder i Vejle i løbet af de seneste 17 år. Den 2. januar slår hun dørene op til sit eget center: LeneS. Privatfoto

Sygeplejerske står bag nyt fitness-center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

45-årige Lene Svenningsen slår dørene op til LeneS den 2. januar. Hun har 17 års erfaring som fitness-træner i Vejle og tilbyder sine kunder personlig træning uden andre til stede i centret.

Vejle: - Selvom der er mange fitness-steder i forvejen, bliver mit ét sted, som der ikke findes noget tilsvarende af i Vejle og derfor er jeg heller ikke så bange for, om vi kan klare os i konkurrencen. Det tror jeg på, at vi kan.

Sådan siger 45-årige Lene Svenningsen, der tirsdag den 2. januar officielt åbner fitnessstudiet LeneS i Eaton Electrics gamle bygninger på Niels Bohrs Vej 2.

Spørger man Google, hvor mange steder der kan dyrkes fitness i Vejle, er svaret 22, men ifølge Lene Svenningsen vil LeneS bringe et helt nyt koncept på banen i Vejle.

- Vi bliver ikke et fitness-center, hvor man selv kan gå ind og træne. Det betyder også, at man kan træne her uden at der er nogen, der står og kigger. Det at være fri for andres blikke, er noget mange efterspørger, og det kan vi tilbyde, fortæller Lene Svenningsen om det koncept, hun lancerer.

- Vi kommer til at have holdtræning og bootcamp, hvor man er sammen med andre, men derudover tilbyder vi også personlig træning, hvor man er alene i centret kun sammen med sin personlige træner, fortæller Lene Svenningsen.

Inden den officielle åbning den 2. januar var der mulighed for at besøge det nye center onsdag, da der var åbent hus i de 350 kvadratmeter store lokaler, men også i dag, den 28. december samt på lørdag og søndag er der mulighed for at deltage i ét eller flere af holdenes træningslektioner via hjemmesiden lenes.studio.

Det at være fri for andres blikke, er noget mange efterspørger, og det kan vi tilbyde.
Lene Svenningsen, LeneS
DanseFitness kommer også på programmet i det nye center i Eaton-bygningen på Niels Bohrs Vej 2. Privatfoto
DanseFitness kommer også på programmet i det nye center i Eaton-bygningen på Niels Bohrs Vej 2. Privatfoto

17 år som fitness-træner

Selvom Lene Svenningsen først åbner sit nye sted i det nye år, vil hun være kendt af mange fitness-dyrkere i Vejle efter 17 år som fitness-instruktør i blandt andet Lido Fitness, Fitness World, DGI Huset og Vejle Gymnastikforening, ligesom hun tidligere har været selvstændig kostvejleder.

- Jeg blev færdig med min uddannelse som personlig træner i oktober og begyndte at se mig om efter et egnet sted. Det fandt jeg her og jeg glæder mig til at komme i gang, fortæller Lene Svenningsen, der har ansat to trænere, som hver tager en time om ugen.

De øvrige timer tager Lene Svenningsen selv ved siden af jobbet som sygeplejerske i en lægepraksis i Horsens.

- Birgitte Lüdemann underviser i DanseFit og Pia Troelsen underviser i FatBurner. Det er muligt, der skal flere ind, men til en start bliver det os tre, fortæller Lene Svenningsen.

Sygeplejerske står bag nyt fitness-center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce