Teknologivirksomhed åbner ny afdeling i Vejle

Dandy Business Park får endnu en virksomhed ind i erhvervsparken, der blandt andet huser Rambøll, Geo Partner og Fødevareklubben. Arkivfoto: Mette Mørk

Teknologivirksomhed åbner ny afdeling i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheden SuperOffice, der laver software til virksomheder, åbner fredag en ny afdeling i Dandy Business Park i Vejle Nord.

Vejle: En ny virksomhed slår sig ned i erhvervsparken Dandy Business Park. Det er SuperOffice, som hjælper virksomheder med at lagre data digitalt, der fredag åbner en afdeling i parken. Det oplyser SuperOffice i en pressemeddelelse.

- Mennesker vil stadig gerne handle med mennesker, danske virksomheder vil gerne supporteres på dansk, og vi er aldrig længere væk end en køretur. Da halvdelen af vores kunder bor på Fyn eller i Jylland, vælger vi nu at åbne en afdeling af SuperOffice i Vejle for både at kunne huse vores jyske kollegaer og jyske kunder, siger den administrerende direktør for SuperOffice Danmark, Pernille Møller Lund, i pressemeddelelsen.

Dandy Business Park trækker mange virksomheder til, og det glæder parkens administrerende direktør, Jørgen Andersen, at endnu en virksomhed flytter ind.

- Der er utroligt positivt at udvide med endnu en stærk virksomhed, så vi snart runder 100 vækstvirksomheder i erhvervsparken. Vi lægger netop en ære i at skabe de optimale rammer for innovative og visionære virksomheder, der kræver ydelser af høj kvalitet. Vi er overbevist om, at beslutningen om at udvide virksomheden og lægge en afdeling i Vejle Nord, vil komme både SuperOffice, parkens partnere og lejere samt en perlerække af nye kunder og forretningsforbindelser til gode. Vi glæder os til at følge SuperOffice i virksomhedens nye kapitel, udtaler Jørgen Andersen i pressemeddelelsen.

SuperOffice markerer åbningen ved en reception fredag klokken 14.30-16 - naturligvis i de nye lokaler på Lysholt Allé 6, Vejle.

Teknologivirksomhed åbner ny afdeling i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce