VB's e-sports-satsning under tvangsopløsning

Sådan så det ud, da Tricked blev præsenteret i 2016. Fra venstre mod højre er det Ruben Krog (uddannelsesleder på Campus Vejle), Bjarne Riis, der var med som sparringspartner for det nye hold, Morten Høj Kristensen (sportsdirektør i Tricked eSport) samt Lars Seier Christensen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

VB's e-sports-satsning under tvangsopløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejles e-sportshold Tricked berøres ikke af opløsningen, siger stifter Frederik Refskou Thaning.

Vejle: Det store lokale sats på esport er kommet i midlertidig stormvejr.

Firmaet bag e-sportholdet Tricked Esport, Tricked.dk, som har rigmand og tidligere Saxo Bank-ejer Lars Seier og VB i ejerkredsen, er kommet under tvangsopløsning i skifteretten.

Ifølge stifter og medejer Frederik Refskou Thaning er det en simpel fejl, der er skyld i, at Erhvervsstyrelsen har sendt firmaet til tvangsopløsning.

- Der er sket det, at ejergruppen har glemt at tilmelde en ny direktør i firmaet efter, at jeg er fratrådt for en måned siden. Det er en forglemmelse og det bliver rettet nu. Der er fundet en ny direktør og vi er i fuld gang med at få virksomhedens status rettet i Erhvervsstyrelsen. Det får ingen betydning for holdet eller firmaet, fortæller Frederik Refskou Thaning, der stiftede selskabet i 2016.

Han forventer at kunne løfte sløret for navnet på den nye direktør i løbet af kort tid.

Underskud første to år

Vejle Boldklub trådte ind i ejerkredsen i Tricked.dk i 2017.

Dermed fulgte VB i sporet på fodboldklubber over hele verden, som har valgt at satse på e-sport - blandt andre FCK, der har e-sportholdet North.

I sine første to leveår har Tricked.dk haft et samlet underskud på to millioner kroner.

Til sammenligning havde North i 2017 et underskud på 10 millioner kroner.

- Det er slet ikke unormalt med underskud indenfor e-sport. Det skyldes, at branchen ikke er helt etableret endnu som eksempelvis fodbold, der tjener penge på tv-aftaler. Der er vi ikke endnu, men det forventer vi at komme. Indtil det sker er det sponsorater og investorkroner, der bærer os igennem, fortæller Frederik Refskou Thaning.

VB's e-sports-satsning under tvangsopløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce