Værksted i Fredericia er kåret som et af Danmarks bedste

Med over 100.000 bedømmelser har bilejerne på værkstedsportalen autobutler.dk kåret Danmarks bedste bilværksteder i 2019, og det er lykkedes et værksted i Fredericia at komme med på den eftertragtede liste. Pr-foto

Værksted i Fredericia er kåret som et af Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værkstedsportalen autobutler.dk har kåret Danmarks bedste værksteder i 2019.

Fredericia: Bilejerne er ikke i tvivl, når de bliver bedt om at pege på det bedste værksted i landet. Mekanikerne hos Stounbjerg Auto på Fuglsang Allé har fået så mange femstjernede bedømmelser hos værkstedsportalen autobutler.dk, at det er lykkedes at komme med på listen over de 100 bedste i Danmark.

Bilejerne i Fredericia har ifølge autobutler.dk været så tilfredse med mekanikerne hos Stounbjerg Auto, at de har givet værkstedet en samlet bedømmelse på 4,724 ud af fem mulige. Dermed er værkstedet ikke bare placeret som det bedste i Fredericia på autobutler.dks liste, men også på en samlet 23. plads ud af alle danske bilværksteder.

Giver vurdering

- Bilejere i Sydjylland har i stor stil søgt mod nettet, når de skal finde og bestille tid på værkstedet. Det er i dag blevet nemt at få sammenlignelige tilbud online, og selv om der også er tale om en national tendens, så ligger Fredericia helt i top, når det gælder internetbestillinger, siger administrerende direktør Christian Legêne fra autobutler.dk i pressemeddelelse.

Umiddelbart efter, at en bilejer har fået gennemført en bilreparation eller service bestilt via værkstedsportalen autobutler.dk, er personen blevet bedt om at give op til fem stjerner og samtidig vurdere en række parametre. På alle punkter har bilejerne vurderet at Stounbjerg Auto skiller sig positivt ud.

Langt de fleste bilejere er positive over den måde, de bliver modtaget på, og at de får vist, hvad der er har lavet på deres biler.

Værksted i Fredericia er kåret som et af Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce