Vejlensisk iværksætter træder i aften ind i Løvens Hule

Vejlensiske Stefan Schonert kan tirsdag aften opleves i Løvens Hule, hvor han sammen med sine tre medstiftere af Statum vil forsøge at lokke penge og knowhow ud af de fem løver. Foto: Statum

Vejlensisk iværksætter træder i aften ind i Løvens Hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle/København: - Vi var meget målrettede og forberedte. Vi har folk i vores netværk, som har været i Løvens Hule, så dem spurgte vi til råds, ligesom vi øvede vores salgstale flere gange foran folk, som kunne stille de samme spørgsmål, som de fem løver stiller.

Sådan fortæller 26-årige Stefan Schonert fra Vejle, som tirsdag aften kan ses i DR-programmet Løvens Hule, hvor håbefulde deltagere bejler til fem kendte iværksættere for at få dem til at investere i deres ideer.

Om det lykkes Stefan Schonert og hans kolleger at få de fem løver - Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers, Ilse Jacobsen og Jesper Buch - til at gå til biddet og investere i firmaet Statum, som de fire stiftere etablerede i 2016, kan ses, når programmet sendes tirsdag klokken 20.45.

Det laver Statum
Virksomheden Statum blev etableret i oktober 2016 af Stefan Schonert, Alexander Kragh, Kristoffer Kjærulff og Nicolas Kirk Jørgensen.Virksomheden tilbyder en online rekrutteringsplatform, der gennem algoritmer og maskinlæring fokuserer at få finde kandidater, hvis personlighed matcher virksomhedens kultur.

Virksomheder og jobsøgere matches på baggrund af svar på spørgeskemaer.

Ud fra svarene parres virksomhed og jobsøger, så parterne passer bedst muligt sammen.

Virksomheden, der har til huse i København, har i dag 10 ansatte på fuld tid og to deltidsansatte.

Statum vandt i november Berlingske Business Boos som en af Danmarks 10 bedste ideer.

Pengene er ikke det vigtigste

Han må ikke fortælle, om han og partnerne fik lokket penge og sparring ud af løverne, som de i programmet vil bede om en økonomisk indsprøjtning på på 500.000 kroner for 20 procent af virksomheden, men ifølge Stefan Schonert er det ikke løvernes penge, der er det vigtigste for de fire iværksættere bag Statum.

- Vi vil selvfølgelig gerne have pengene, men det, vi gik efter, var at få "kloge" penge ind i virksomheden. Vi var først og fremmest interesserede i at få noget sparring og knowhow fra løverne, fortæller Stefan Schonert.

Han tilføjer, at uanset udkommet af tv-programmet har det været en stor oplevelse for de fire at deltage.

- Vi har jo set programmet i de tidligere sæsoner, så det var en sjov oplevelse selv at stå der, fortæller Stefan Schonert.

Vejlensisk iværksætter træder i aften ind i Løvens Hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce