Vinforretning rykker i nye lokaler

Jesper Rosenqvist har delt hverdag med Lene Rosenqvist i cirka 25 år, og deler i dag også deres arbejdsliv sammen. Arkivfoto: Torben Glyum

Vinforretning rykker i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinoble flytter fra Rådhustorvet til Søndergade. Tilbage i 80'erne boede Irma Vine i lokalerne.

Vejle: En mere synlig placering og bedre parkeringsmuligheder.

Det er årsagen til, at indehaverne af vinforretningen Vinoble, Lene og Jesper Rosenquist, har valgt at flytte deres vinforretning fra Rådhustorvet 2. til Søndergade 18 A.

Den 2. oktober kommer der således vin i stedet for slik på hylderne, da slikforretningen Slikkepinden tidligere har haft til huse i lokalerne.

- Vi har længe gerne ville flytte til en bedre beliggenhed. Og vores kunder har også efterlyst bedre parkeringsmuligheder. Begge dele får vi opfyldt nu, siger Lene Rosenquist.

Duft af gode vine

Det er i øvrigt ikke første gang, der har været vinforretning på adressen.

Tilbage i 80'erne lå Irma Vine på adressen. Vinbutikken var Irmas første vest for Storebælt, og butikken blev bestyret af Jørgen Madsen.

- Mange vejlenser vil sikkert huske Irma Vine. Og i lokalet findes der fortsat en grotte, hvor vi fremover ville opbevare kunne nogle af vores bedste vine, siger Lene Rosenquist.

Butikken er på godt 150 kvadretmeter, svarende til det vin-parret Rosenquist har i dag.

- Vi er allerede begyndt at glæde os til den bedre beliggenhed og parkeringsmuligheder, siger Lene Rosenquist, der har ejet Vinoble i de seneste fire år, efter vinforretningen var flyttet fra Vestergade til dens nuværende adresse.

Vinforretning rykker i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce