Fritiden skal ikke være offline

De fleste sommerhusejere foretrækker, at der er netforbindelse i fritidsboligen. Foto: Colourbox

Fritiden skal ikke være offline

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fritid - Selvom det efter sigende skulle være begyndt at blive moderne blandt dem, der går forrest med nye tendenser, at skrue ned for livet online og vælge det mere bevidst til og fra, så er det ikke noget, der indtil videre slår igennem i vores drømme om, hvordan sommerhuslivet skal være.

I hvert fald kan Boligsiden.dk med udgangspunkt i en undersøgelse af godt 1000 af sidens brugere fortælle, at fire ud af 10 svarer: "Ja, jeg kan ikke forestille mig at leve uden", når de bliver spurgt, om der skal være internetforbindelse, hvis de skulle købe et sommerhus.

Næsten lige så mange, 37 procent, mener, at det nok er nødvendigt, og kun 10 procent vil helst være fri eller har en meget bestemt holdning om, at netadgang og sommerhus ikke er to størrelser, der hører sammen.

- Når man ejer sommerhuset selv, bruger man det mere, end hvis man for eksempel bare lejer et sommerhus i en uge. Derfor bliver internettet også mere vigtigt, da mange kan få brug for også at arbejde fra sommerhuset. Og så kan det selvfølgelig give nogle konflikter med ungerne, hvis de ikke kan være online, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Her gør man også opmærksom på, at det kan være en god idé at undersøge, hvordan mulighederne er, når man kigger på sommerhus, for det er ikke en selvfølge, at små sommerhusområder har god mobildækning.

Fritiden skal ikke være offline

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce