FC-boss før enorm prøvelse: Skader kommer aldrig belejligt

Christian Ege Nielsen er en af flere FC'ere, der døjer med småskavanker. Han er formentlig ikke med mod FC Midtjylland lørdag. Arkivfoto: Ole Nielsen

FC-boss før enorm prøvelse: Skader kommer aldrig belejligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia er ramt af småskader inden lørdagens træningskamp mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Og skader kommer aldrig belejligt, mener cheftræner Jonas Dal.

Fredericia: Der venter FC Fredericia en stor prøvelse, når klubben lørdag klokken 14.00 skal spille en testkamp mod de danske mestre fra FC Midtjylland i Ikast.

- De sparer ikke nogen spillere, men hvordan de kommer til at blande kortene, ved vi ikke endnu, siger FC Fredericias cheftræner om mødet med Superliga-topklubben.

For FC er det tidlige dage, idet sæsonen først starter til marts. Men klubben er ramt af en serie af småskader. Anfører Christian Ege Nielsen, Mathias Johannsen, Mads Eriksen, Mathias Gertsen og Dennis Høegh er alle plaget af småskader, og det irriterer Jonas Dal.

- Det er bedre, at skaderne kommer nu end om en måned, men skader kommer aldrig belejligt, siger han.

Særligt ærgrer han sig over, at Mathias Gertsen er skadet. Det betyder, at han ikke kan træne fuldt med, og samtidig kan han ikke spille træningskampe.

- Det er både ærgerligt for os og ham, for det betyder, at vi ikke får set ham an i de her kampe, som ellers var designet blandt andet det. Han kan ikke gøre noget og vi kan ikke gøre noget. Så vi er i den samme trælse båd, siger Jonas Dal.

Går den rigtige vej

FC har spillet en testkamp mod AC Horsens. I den var FC også uden flere nøglespillere, og den endte med et 3-1-nederlag efter en ellers mestendels udmærket indsats.

Jonas Dal glæder sig over, at der trods alt er fremgang hos de spillere, der døjer med skavanker.

- Det går den rigtigt vej. De fleste af dem har trænet med og udgik først af træningen her til sidst. Havde vi skulle spille en betydende kamp, havde de været med, men vi tager ingen chancer, forklarer Jonas Dal.

Han er ikke bekymret for skaderne.

- De er opstået tilfældigt. Vi kan ikke gøre noget ved, at to spillere støder sammen og får et skrub, forklarer Jonas Dal.

Kampen mellem FC Fredericia og FC Midtjylland er en kamp mellem to klubber i samarbejde. Chuma Anene, Victor Torp, Uzo, Sebastian Buch og Manjrekar James er alle ejet af FCM men udlejet til FC Fredericia. Det samme er Michael Baidoo, som dog lige nu er af sted med Ghanas landshold.

FC-boss før enorm prøvelse: Skader kommer aldrig belejligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce