Fredericia fF indleder sæsonen i kageform

Simon Stenderup er klar for F'erne i den kommende sæson. Der er ikke ændret ret meget i truppen, men den er hårdt ferieramt. Arkivfoto

Fredericia fF indleder sæsonen i kageform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia fF er ferieramt i premieren mod Vejle Boldklub. Men den nye cheftræner, Mogens Hjort, se lys for enden af tunnelen.

Fredericia: Fredericia fF får formentlig en vanskelig start på sæsonen, når klubben fredag spiller på udebane mod Vejle Boldklub.

Klubbens nye træner, Mogens Hjort har stort set samme trup, som F'erne indledte sæsonen med sidste år, men den er hårdt ferieramt. Der har ikke været mange til træning, og derfor er formen ikke, hvor den skal være.

- Vi kommer til kampen i kageform, og har ikke haft muligheden for at træne taktisk. Man ved ikke rigtigt, hvad der kommer til at ske mod Vejle. Men mon ikke situationen er den samme i mange af de andre klubber?, spørger Mogens Hjort.

Han har været nødsaget til at låne spillere hos FC Fredericias U19-hold til premieren, men han har en forventning om, at kvalerne slutter allerede i næste uge.

- Der er Skanderborgfestival i weekenden, og når den er slut, regner jeg med, at folk begynder at vende tilbage, siger Mogens Hjort.

Omstændighederne bliver ikke bedre af, at F'erne holder sit store Heste- og Kræmmermarked i weekenden. Det er derfor, at kampen er flyttet til fredag.

- Vi valgte at flytte kampen frem i stedet for bagud engang i næste uge. Det var nok ikke den klogeste beslutning, konstaterer Mogens Hjort.

F'ernes trup
Målmænd: Patrick Frandsen og Jonas Ankerstjerne.Forsvar: Andreas Holst, August Olesen, Chakrit Nagulrum, Emil Deleuran, Emil Lundø, Jonas Møller Jensen, Martin Fiedel, Simon Stenderup.

Midtbane: Alexander Kreutz, Emil Rasmussen, Esben Wind, Fuat Hansen, Martin Mains, Frederik Bernbom, Muhammad Akif, Rasmus Jacobsen.

Angreb: Mads Isaksen, Patrick Pedersen, Kristian Kousgaard.

Udvikle spillere

Ser man bort fra de ferierende spillere, er Mogens Hjort godt tilfreds med sin trup efter en rolig sommer på "transfermarkedet". Ud er gået Kasper Maargaard, som skal læse i Aarhus, og Oliver Pausgaard, som ikke kunne få transporten fra hjemmet i Vejle til at hænge sammen med pladsen hos F'erne.

Til gengæld er to tidligere FC Fredericia U19-spillere, Frederik Bernbom og Muhammad Akif, stødt naturligt til truppen, fordi de har haft Mogens Hjort som træner førhen.

- Vi har ikke været ude og jagte spillere. Jeg synes, at vi har en trup med et stort potentiale i, siger Mogens Hjort.

Derfor mener cheftræneren også, at Fredericia fF bør kunne ende oprykningspillet til Danmarksserien.

- Det er der, mine forventninger er. Vi skal have spillerne i form, når de kommer tilbage, og det afgørende er selvfølgelig, hvor hurtigt vi kan det. Men vi går efter at komme i oprykningsspillet, siger han.

Han mener dog grundlæggende, at de sportslige resultater har en sekundær betydning for klubben. Mogens Hjort kommer til F'erne efter at have være ungdomstræner i FC Fredericia.

- Det vigtigste for mig er, at vi udvikler spillere til at komme videre til noget større. Det skal vi gøre ved at skabe et godt træningsmiljø, og når vi har det, vil vi der også komme flere spillere til klubben, siger Mogens Hjort.

Kampen mod Vejle Boldklub spilles klokken 19.00 i VB Parken.

Fredericia fF indleder sæsonen i kageform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce