Hedensted fik en lektion af topholdet

Ronni Nordnæs forsøgte at puste liv i Hedensted, men han var stort set alene om det. Her ses han i kamp med Mikkel Rohde Pedersen. Foto: Dorte Adelfred

Hedensted fik en lektion af topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Pallesen, tidligere VB og FC Fredericia, har skabt et kommende divisionshold i Varde og har store ambitioner.

Hedensted: I hele Hedensteds tid som danmarksserieklub har "de grønne" aldrig fået en sådan lektion, som Varde gav hjemmeholdet lørdag formiddag i Hedensted.

Varde vandt 4-0, men sejren kunne være blevet dobbelt så stor.

Hedensteds anfører Nicolai Givskov løb ind i et gult kort efter to minutter, og det hæmmede hans spil i resten af kampen.

Varde havde to kæmpechancer, inden Nicolaj Forst Jensen åbnede scoringen efter 18 minutter.

Efter 36 minutter scorede Mathias Barks sin karrieres letteste mål, da han kunne spadsere bolden i mål til 2-0.

Varde fik straffespark efter 56 minutter, dømt mod Jesper Stab, og Mikkel Rohde Pedersen, der har været en tur i USA for at spille fodbold, scorede stensikkert til 3-0.

Mathias Barks slog sejren fast på hovedstød efter hjørnespark i det 71. minut.

Skabte og brændte chancer

Netop Mathias Barks var i fokus i hele kampen. Han lavede spektakulære detaljer og skabte chancer, men brændte sine tre største chancer. Han burde have lavet fem mål i Hedensted og kunne have spillet sig på det næste vikarlandshold.

Mikkel Rohde Pedersen var den anden store profil sammen med Lasse Holm, barnebarn af den tidligere prof-spiller i svensk fodbold og Esbjerg fB, Kjeld Holm.

- Det er et spændende hold, vi har fået skabt i Varde, og jeg elsker at være her, men jeg har også store ambitioner som træner og håber at gøre det mit levebrød, sagde Søren Pallesen, tidligere divisionsspiller i VB og FC Fredericia.

- Det var en kollektiv off-day, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred. Det må Brian Rasmussen og jeg tage ansvaret for. Vi havde ikke fået holdet sat ordentligt op til kampen. Jeg vil ikke bruge pokalkampen i tirsdags som undskyldning. Det var bare en af de dage, hvor alt gik skævt.

En anden forklaring var Vardes klasse. Gæsterne stormede ud i den silende regn, som om de elskede et udendørs bad, og Hedensted kom aldrig ind i kampen. Morgensøvnen sad stadig i øjnene på Hedensted, da kampen var afgjort.

Ronni Nordnæs forsøgte at puste liv i Hedensted, men forgæves, og tre udskiftninger kunne heller ikke skabe spænding.

Hedensted brugte Ronni Bagge i centerforsvaret ved siden af Nicolai Givskov, og Bagge var savnet på midtbanen, men det havde næppe gjort en større forskel i den ulige kamp.

Der var klasseforskel, og kampen viste, at Hedensted ikke er klar til 2. division. Den oprykningsplads står der Varde på, hvis de holder stilen fra morgenkrydderen i Hedensted.

Vardes hold er dels egen avl, dels tilgang af ungdomsspillere fra Esbjerg, som ikke kunne spille sig til en kontrakt i superligaklubben.

Det nye hold er Vardes bedste hold, siden de sendte Brøndby ud af DBU pokalen med 4-1 i Varde.

Hedensted-Varde 0-4 (0-2)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Nicolaj Forst Jensen (18.) 0-2 Mathias Backs (36.), 0-3 Mikkel Rohde Pedersen, straffespark (56.), 0-4 Mathias Backs (71.)

Hedensted fik en lektion af topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce