Fik maskot stjålet: Nu har Hus Forbi-sælger fået et par nye

Tue Kleis-Jensen er tidligere hjemløs og sælger stadig deres støtteavis, Hus Forbi. Som blikfang på sin ladcykel har han haft en gul tøjgris sponsoreret af Red Barnets genbrugsbutik. Den blev imidlertid stjålet. Nu har han fået en ny maskot af forretningen på hjørnet af Prinsessegade og Danmarksgade: En stor bamse som de frivillige har givet. Til venstre Tenna Ahrenberg og til højre Tanja Andersen. Tanjas datter, Esther, var også med, da Tue Kleis-Jensen modtog bamsen. Foto: Morten Kiilerich

Fik maskot stjålet: Nu har Hus Forbi-sælger fået et par nye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere hjemløse, Tue Kleis-Jensen, er blevet hjulpet af lille pige. Og butik donerede stor bamse. De liver op på ladcykel, når har står med sine aviser.

Fredericia: Vi skrev forleden, at den tidligere hjemløse, Tue Kleis-Jensen fra Erritsø, fik sit gule tøjdyr, "Gurli Gris", stjålet fra den ladcykel, der transporterer ham rundt i byen, når han sælger de hjemløses avis, Hus Forbi.

Gurli Gris er ikke fundet endnu, men nu har Tue Kleis-Jensen fået en ny. Den er bare lilla:

- Ja, en pige - Inga på 10 år - havde set, at Gurli Gris var blevet taget fra min cykel, da den stod uden for Kirkens Korshærs varmestue i Danmarksgade, hvor jeg spiser til aften hver onsdag. Hendes mor ringede, fordi mit nummer var i Fredericia Dagblad med en efterlysning, og fortalte, at Inga gerne ville forære mig sin Gurli Gris.

Navnet kommer fra en figur i TV's børnetime.

Tue Kleis-Jensen har også fået en ny Gurli Gris af 10-årige Inga. Privatfoto
Tue Kleis-Jensen har også fået en ny Gurli Gris af 10-årige Inga. Privatfoto

Synd med tyveri

Derudover er Tue Kleis-Jensen, 58, også blevet ny ejermand af en stor plysbamse fra Red Barnets genbrugsbutik på hjørnet af Prinsessegade og Danmarksgade.

Butikkens frivillige donerede den første Gurli Gris til ham, og bamsen er ligeså en gave fra dem, fortæller frivillig, Tenna Ahrenberg:

- Flere af os havde læst, at Tue manglede grisen, fordi nogle ikke kan kende forskel på dit og mit, og det, syntes vi, var synd.

Tøjdyrene kan Red Barnet heller ikke rigtig sælge, hvis de ikke kan vaskes, og det kunne Gurli Gris ikke på grund af sit fyld.

Passer på nu

En anden frivillig, Tanja Andersen, havde sin 10-årige datter, Esther Kiilerich, med på arbejde i forretningen, da Tue Kleis-Jensen onsdag hentede den store teddy, og hun døbte den straks "Bamse Bjørn".

Bjørnens fadder fortæller, at det spreder glæde og vækker smil, når han cykler rundt med de to tøjdyr på ladet. Men fremover kommer de med ind i varmestuen, hvor Tue Kleis-Jensen så frem til at få karbonader onsdag aften:

- Jeg får drikkepenge, små donationer og mange pæne kommentarer, når jeg er ude at sælge Hus Forbi, og hvis mine tøjdyr kan give lidt glæde tilbage den anden vej, er jeg bare glad.

Fik maskot stjålet: Nu har Hus Forbi-sælger fået et par nye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce