Hejse Kro-selskab begæret konkurs: Men kroen er stadig åben

Et nyt driftsselskab driver nu Hejse Kro, efter at det tidligere selskab er kommet under konkursbehandling. Foto: Peter Leth-Larsen

Hejse Kro-selskab begæret konkurs: Men kroen er stadig åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Driftsselskab for Hejse Kro er begæret konkurs. Kroen er stadig åben og drives videre under et nyt selskab, som alle ansatte arbejdere videre under.

Fredericia: Et driftsselskab for Hejse Kro er begæret konkurs 1. marts. Men kroen er fortsat åben, og driften fortsætter under et nyt selskab.

Både kroens gamle og nye driftsselskab ejes af Kian Olsson via Olsson Holding Randers Aps.

Det gamle - Hejse Kro og Konference Aps - blev 12. marts taget under konkursbehandling ved skifteretten i Kolding. Det nye selskab - Hejse Kro Aps - blev stiftet 19. februar med en selskabskapital på 50.000 kroner.

Kro med lang historie
Det kendte spisested Hejse Kro har en lang historie bag sig.Året 1737 står på kroens facade. Det var året, hvor kroen opnåede at blive kongeligt privilegeret. Der er 28 værelser knyttet til hotellet, ligesom der også er en restaurant.

Kroen er også vært for selskaber, ligesom man kan holde møder og kurser på Skærbækvej 17.

Ingen kommentar

Da Fredericia Dagblad vil spørge til konkursbehandlingen, det nye selskab og økonomien på Hejse Kro, er der ikke mange kommentarer fra driftsselskabets ejer.

- Du må tale med direktøren dernede, siger Kian Olsson.

Hvem er det, jeg skal have fat på?

- Det er Lene, der er bestyrer dernede. Det er hende, der har med det at gøre, siger Kian Olsson.

Lene Vestergaard Madsen er daglig leder på Hejse Kro, og hun bekræfter ændringerne.

- Vi har fået at vide, at et nyt selskab overtager driften. Jeg fortsætter som daglig leder, og alle ansatte fortsætter i det nye selskab, siger Lene Vestergaard Madsen.

Turbulens i 2017

Hejse Kro har været gennem flere turbulente perioder.

I maj 2017 gik kroen konkurs og lukkede under den tidligere krofatter Per Elkjær. Herefter blev Kian Olsson involveret via byggeselskabet Olsson Holding. I sommeren 2017 renoverede selskabet lokalerne på Hejse Kro, og samtidig oprettede Olsson Holding det driftsselskab, som nu er under konkursbehandling.

Hejse Kro og Konferencecenter Aps' regnskab for 2017 viste et underskud på cirka 151.000 kroner. Dermed endte egenkapitalen på minus 51.000 kroner. Regnskabet for 2018 er ikke opgjort.

Ny direktør

I det nye selskab, Hejse Kro Aps, er Claus Mann Laursen udnævnt til direktør, fremgår det af Det Centrale Virksomhedsregister (CVR). Han er også direktør for Kronjylland Byggefirma Aps i Randers.

Da Fredericia Dagblad fanger Claus Mann Laursen, har han ingen kommentarer til ændringerne på Hejse Kro, men henviser også til Lene Vestergaard Madsen.

- Jeg har ikke yderligere kommentarer til det. Det er en beslutning, der er truffet deroppe af en årsag, der er mig ubekendt. Alt fortsætter uden ændringer, siger Lene Vestergaard Madsen.

Hun kan til gengæld fortælle om god fremgang for kroen på flere områder. Hun begyndte som leder i november sidste år, hvor hun overtog efter den tidligere bestyrer Michael Nielsen.

- Vi har rigtig mange gæster og selskaber, og folk er tilfredse med vores nye menukort og vores nye mad. Det er jo dejligt. Vi er jo på rette vej, siger hun.

Hun fortæller, at kroens nye køkkenchef Michael Andersen har haft en meget positiv effekt på Hejse Kro.

- Det er en superdygtig køkkenchef, og han har lavet vores køkken helt om. Han laver alt fra bunden og sætter en ære i sit fag. Vi bliver også et uddannelsessted og skal have en kokkeelev. Det er fantastisk med de ting, der kører hernede, siger Lene Vestergaard Madsen.

Kroen ejes fortsat af Otterup-advokaten Hans Peter Bang via selskabet HPB Invest.

Hejse Kro-selskab begæret konkurs: Men kroen er stadig åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce