Ledige seniorer gav beskæftigelsesministeren gode råd

Troels Lund Poulsen er beskæftigelsesminister og havde onsdag aften møde med formændene for netvækrsforeningen Senior Erhverv 50+. Arkivfoto: Morten Marboe

Ledige seniorer gav beskæftigelsesministeren gode råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Senior Erhverv 50+ var onsdag aften kaldt til møde med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) for at fortælle om, hvordan man får seniorer i job.

Fredericia: Hvordan får man folk på 50 år eller ældre i job? Det vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen gerne vide mere om, så derfor havde han onsdag aften kaldt landets formænd for netværksforeningen Senior Erhverv 50+ til møde i beskæftigelsesministeriet.

Fra Fredericia kom formand Birgit Petersen som en af de 20 fremmødte formænd. Sammen kunne de fortælle ministeren, at de ledige seniorer, der er aktive og tager med på virkomhedsbesøg og laver frivilligt arbejde for netværksforeningen, har gode chancer for at få et job.

- Jeg nævnte også netværksforeningens samarbejdsrelationer til jobcentret. Det er vigtigt, vi samarbejder med jobcentrene, så de kender os, fortæller Birgit Petersen.

Det er vigtigt, vi samarbejder med jobcentrene, så de kender os
Birgit Petersen

Har fået 60 medlemmer i job

Foruden Troels Lund Poulsen var også beskæftigelsesministeriets departamentschef, en afdelingschef og flere andre administrative medarbejdere til stede. Mødet tog fem kvarter.

- Vi tog også noget med hjem. Ministeren var meget åben overfor input, så vi skal bare kontakte ham, hvis vi har en god historie til ham om virksomheder og ledige, fortæller Birgit Petersen.

Senior Erhverv 50+ i Fredericia har i øjeblikket cirka 210 medlemmer. Netværket handler om at finde jobs til ledige, der er fyldt 50 eller ældre. Netværket har eksisteret i Fredericia i knap seks år.

- I år er cirka 60 medlemmer kommet i job. Men vi kan ikke se, om det er netværket, der er årsagen, siger formanden.

Øser frustrationer ud

Medlemmerne kan deltage i netværket ved at komme til møder og virksomhedsbesøg, eller de kan blive frivillige i netværket.

- Hos os kommer man frivilligt, og der er mere tid ved møder. Og der er nogen at øse sine frustrationer ud over, hvis man eksempelvis har fået mange afslag på jobansøgninger, fortæller Birgit Petersen.

Ledige seniorer gav beskæftigelsesministeren gode råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce