Sådan undgår du køen mens Gl. Lillebæltsbro er spærret

Vejdirektorartet opfordre bilisterne til at fordele sig over to frakørsler ind til Middelfart uder den lange spærring af den gamle Lillebæltsbro. Presseillustration

Sådan undgår du køen mens Gl. Lillebæltsbro er spærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanterne til i højere grad at benytte tilslutningsanlæg 58a på Fyn for at undgå at sidde i kø, når Gl. Lillebæltsbro er spærret for biltrafik de kommende 35 uger.

Fredericia: Indtil 1. oktober kan bilerne ikke køre over Den Gamle Lillebæltsbro på grund af renovering. Derfor må al biltrafikken mellem Fyn og Jylland ud på motorvejen og over Ny Lillebæltsbro.

Den øgede trafik på Ny Lillebæltsbro skabte under sidste års renovering og spærring af Gl. Lillebæltsbro et øget pres på tilslutningsanlæg 58b Middelfart i retning fra Jylland mod Fyn - med den konsekvens, at mange oplevede at sidde fast i køen på vej mod Fyn i myldretiden mellem kl. 7.30 og 8.30.

Derfor opfordrer Vejdirektoratet trafikanterne til at benytte sig af tilslutningsanlægget 58a Middelfart Ø ved Aulbyvej lidt længere mod øst, når man skal af motorvejen. Der bliver således opsat kampagneskilte ved rampen i 58b og på Jyllandsvej.

- Vores formål med kampagneskiltene er ganske enkelt at hjælpe trafikanterne til at overveje at træffe et andet valg, når de skal af motorvejen for at komme ind til Middelfart. Presset på 58b bliver stort i myldretiden om morgenen, når Gl. Lillebæltsbro bliver spærret, og man kan derfor med fordel vælge at køre af motorvejen lidt længere mod øst ved 58a. På den måde får vi fordelt trafikken mere ligeligt, siger projektleder for renoveringen af Gl. Lillebæltsbro, Janie Winther Ipsen.

Fællesstien over Gl. Lillebæltsbro forbliver som udgangspunkt åben i hele spærringsperioden, så fodgængere, cyklister og knallert 45 kan passere. Der kan dog forekomme enkelte tidspunkter, hvor også fællesstien bliver spærret kortvarigt af hensyn til arbejdet på broen.

Sådan undgår du køen mens Gl. Lillebæltsbro er spærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce