Arbejdsgruppen for den nye byvision er gået i gang

Hvilke visioner skal der være for udviklingen af Give? Skal der være liv og leben? Eller stilleben? Det er en arbejdsgruppe begyndte at kigge på. Arkivfoto: Jim Hoff

Arbejdsgruppen for den nye byvision er gået i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I første omgang gælder det om at få diskussionen bredt ud i gruppemedlemmernes egne netværk. Siden skal hele byen gerne tage del i arbejdet.

Give: Der har været arbejdet flere steder med den nye byvisionsplan for Give.

På de indre linjer i kommunens tekniske forvaltning har man sammenskrevet de mange indput, der kom på kick-offmødet i januar.

Samtidig har arkitektgruppen "Hele Landet", der også er med i kulisserne, arbejdet med at få nedsat den arbejdsgruppe, der skal forsøge at koordinere arbejdet med den forhåbentlig livlige debats mange deltagere. Gruppen er nu nedsat og arbejdet er gået i gang.

- Lige nu er vi i dialog-fasen, hvor målet er at få så mange mennesker i Give i tale. Medlemmerne af Byvisionsgruppen vil gå i dialog med deres netværk om at udarbejde fremtidsscenarier, som de enten skriver på Vejle Kommunes hjemmeside eller sender til mig, siger Lene Lottrup, der er "Hele Landet"s tovholder på projektet.

Hvis man har gode ideer eller visioner, er det med andre ord ikke nødvendigt at sidde på hænderne og vente på et udspil fra arbejdsgruppen. Alle kan gå ind på kommunens hjemmeside på adressen www.vejle.dk/byvisiongive.

Her kan man både komme af med gode idéer og se på, og lade sig inspirere af, hvad andre har bidraget med til arbejdet med at udvikle en ny byvision for Give og omegn.

Medlemmerne i arbejdsgruppen kan ses i den tilknyttede faktaboks.

Byvisionsgruppen
Man er velkommen til at tage kontakt til medlemmerne. Man kan også følge med på www.vejle.dk/byvisiongive Lars Secher Lars.secher@danbolig.dk

Thomas Wulff thomaswulff81@gmail.com

Allan Pedersen allan@allanvp.dk

John Juhl give@dintojmand.dk

Susanne Undall Kring undall.kring@gmail.com

Birgitte Post Andersen birgittepost@hotmail.com

Lotte Nielsen salonhairline97@gmail.com

Henning Dam henningdam@outlook.dk

Gerda Haastrup Jørgensen GEHJO@vejle.dk

Marie Holst Nielsen MARHN@vejle.dk

Arbejdsgruppen for den nye byvision er gået i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce